Miért vesznek az emberek Opel F Astrát ha G ugyanannyiba kerül?
Figyelt kérdés
Ráadásul klíma sincs legtöbbször az F-ben ,tempomat meg soha,mind lelakottul néz ki, a design is szarul öregedett, rozsda is jobban befigyel, mégis ugyanaz az árkategória mint a G. Olcsóbb annak aki otthon szereli, vagy mi benne a jó?2023. máj. 7. 11:04
11/16 anonim 

válasza:

G Astra első ülései kényelmetlenebbek, F Astráké jobb. +egy csomó egyéb miatt amit én sem tudok :)
12/16 anonim 

válasza:

Én hajlamos vagyok belelatni azt is, hogy a G Astrak ideje a nagy "vegyelhitelre autot minimalbereskent is 120 honapra" hullam alatt jött el. Ezzel együtt jart hogy kb tankolni volt lé, ezert az a tipusu szeretgetés ami egy tudatos vasarlasnál megvan elmaradt jellemzően, ezert ha megpörsent a festes valahol az elfert, olajcserek sem voltak túltolva stb.
Nem egy csucsgepek (volt nekünk is F es G is), de az F utan azert főleg a biztonsag terén ugrás a G, szóval az egysuerűbb technika karbantartás igenye lehet az arazási anomalia mögött szerintem.
13/16 anonim 

válasza:

Régebbi egyszerűbb, házilag könnyebben javítható, alkatrész újonnan és bontottan is olcsóbb. Amíg nem rohad, simán lehet kevesebb a fenntartása.
14/16 anonim 

válasza:

Értelmes G astra 500 alatt nem nagyon van…
15/16 Szolovjov 

válasza:

Szerintem F Astrát már 95%-ban csak a kokerók vesznek.
16/16 anonim 

válasza:

G Astrámban 15 év hasaználat kétszer kellett már kuplungot cserélni. Mondták a szervízben, hogy ha F Astra lenne ugyanazzal a motorral (1.6 16V) egyszerűbb lett volna a kuplungcsere, a G Astránál ki kellett emelni a motort a művelethez. Ez bonyolítja/drágítja... Eze egy példa volt. Én F Astrát indultam venni, de anno G Astrából találtam olyant, ami megfelelt (klima, légzsák stb) abban az árban amit rá tudtam szánni... Egy F Astrát olcsóbb fenntartani, a rozsda viszont bármelyiknél drága javításilag.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!