Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » D Corsa, Aygo vagy Ford KA?

D Corsa, Aygo vagy Ford KA?

Figyelt kérdés
Melyik lenne a legjobb választás? Max. 1,2 milliót szánnék rá. Mindenképpen kicsi autó kell, mert szűk, hegyi úton járnék vele napi szinten, illetve 90%-ban max. 2 fő utazna benne.

2023. máj. 5. 19:51
 1/7 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
100%

Nem egy kategória a három autó. A D Corsa szinte négy személynek is kényelmes (kisautó), az Aygo és a KA pedig tipikusan olyan autók, amik két személynek kényelmesek (miniautó).

Ezek közül D Corsát választanék, szívóbenzines motorral.

2023. máj. 5. 20:39
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Én vezettem d corsat vamalami borzalom az ülés és a váltó. Az aygo nagyon apró inkább egy yaris.
2023. máj. 5. 21:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A nagyon apróval nem lenne baj, sőt! Van egyébként nagyobb autó a családban, ha esetleg néha kellene.
2023. máj. 6. 10:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Alsó kategóriás autók. Ilyenért pénzt nem szabad adni, még akkor sem íratnám a nevemre ha az átírási illetéket is kifizetné más.

Ha mindenképp választani kellene, akkor D Corsa!

2023. máj. 8. 06:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Ezzel tisztában vagyok, de mint említettem, nagyon szűk, meredek úton kell vele járnom, ami ráadásul nem egyirányú, sűrűn jönnek szembe még nagyobb tehergépkocsik is, így bármikor benne van a pakliban, hogy megsérül az autó, hiába vezetek 10+ éve. Szerencsére a keretem meglenne egy drágább, akar új autóra, de ebben a helyzetben feleslegesnek/pazarlásnak érzem, ezért szánnék ennyit rá. Egyébként most is egy 23 éves Peugeot-m van, 10 éves volt, amikor vettem és nagyon szépen kiszolgált, pedig nem volt kímélve, de most van az a pont, hogy már nem éri meg a javítás.
2023. máj. 8. 08:38
 6/7 anonim ***** válasza:
D Corsa. Pláne ha esélyes hogy meghúzhatják. A másik kettő hamarabb fog rozsdásodni.
2023. máj. 16. 09:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Arra hajlok én is leginkább, köszönöm a választ!
2023. máj. 16. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!