Egyszerű kis autókon ( 1.2-es opel corsa, fiat punto, renault clio és társai) mennyibe kerülhet nagyjából egy ilyen szerviz mint vezérlés csere, vízpumpa csere, főtengely szimering csere?
2011-es 1.2-es Corsaban két okos kerék van, ami nem felújítható, darabja 100.000Ft. Hozzá a lánc szett újabb 100.000, és még munkadíjat nem számoltam bele.
De ez csak egy típus, lehet, hogy más sokkal olcsóbb.
Fölösleges megjavíttatni, Kanalas Márió megveszi így is.
Ad az autóért vagy 80 ezret, kettő részletben.
Egyik felét amikor leviszi az autót, a másikat meg .....majd....... talán.😆
Nekem az 1.2 clion vízpumpával együtt a komplett vezérlés anyagára kb, 25e ft, ami gyári minőségű, a szerelése nagyon csigatempóban 2-3 óra volt nekem, pont ugyanezek, egy rutinos szerelő légkulccsal lehet, 2 óra alatt megvan.
Kiszőrözve 50-ből is meglehetne, de mivel kb olyan hozzáállással íbrnak az emberek a szereléssel kapcsolatban, mint a fenti kommentek, lesz pofájuk a tripláját is elkérni.
Most egy hölgyike a clio csoportban mutatott számlarészletezést az eladandó 1.2 cliójáról, hát rendesen kiakadtam.
Enyhén szólva vastagon fogott a ceruza a szerelőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!