Autópálya:rosszút:mindenmás=1:1:1, erre milyen autót ajánlanátok?
Van egy kis benzines autóm 1.2-es motorral a 2000-es évekből és eléggé meggyötörték az említett vezetési szokásaim, legalábbis szinte biztosan emiatt kell rá egy rakás pénzt költenem most, lengőkar és egyéb cserék miatt. Eszi az olajat is, és őszintén szólva a pályán sem érzem magam biztonságban. Korábban leginkább városi használat volt kilátásban aztán ezt hozta az élet. Mi az, milyen kategóriák azok, ami erre inkább ajánlott lehet?
Nem annyira durva használat, havi pár száz km pálya + az említett rossz utak (52-es és hasonlók, ha megvan), azon kívül leginkább város plusz város környéki kisebb utak amik nagyjából jó állapotban vannak.
Kalkulátoroknak és minden más tippnek is örülök.
Pl arra is gondoltam már hogy ennyi használat mellé a bérlés is megérné, általában havi pár nap, 1-2 amikor nagyon kell, egyébként tudnám nélkülözni.
Köszi előre is.

nem tudom reális-e
(hirdetéseket nyílvan én is tudok né z ni)

Rosszul írtad
Autópálya=rosszút=mindenmásútMo-n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!