Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autópálya:rosszút:mindenmás=1:...

Autópálya:rosszút:mindenmás=1:1:1, erre milyen autót ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Van egy kis benzines autóm 1.2-es motorral a 2000-es évekből és eléggé meggyötörték az említett vezetési szokásaim, legalábbis szinte biztosan emiatt kell rá egy rakás pénzt költenem most, lengőkar és egyéb cserék miatt. Eszi az olajat is, és őszintén szólva a pályán sem érzem magam biztonságban. Korábban leginkább városi használat volt kilátásban aztán ezt hozta az élet. Mi az, milyen kategóriák azok, ami erre inkább ajánlott lehet?

Nem annyira durva használat, havi pár száz km pálya + az említett rossz utak (52-es és hasonlók, ha megvan), azon kívül leginkább város plusz város környéki kisebb utak amik nagyjából jó állapotban vannak.

Kalkulátoroknak és minden más tippnek is örülök.

Pl arra is gondoltam már hogy ennyi használat mellé a bérlés is megérné, általában havi pár nap, 1-2 amikor nagyon kell, egyébként tudnám nélkülözni.

Köszi előre is.

2023. máj. 3. 15:59
 1/9 A kérdező kommentje:
Mármint havi 1-2 alkalommal pár nap vagy hét, kb össz 10 nap, ennél kevesebb miatt nyílván nem tartanék autót. A fő gond a bérléssel, hogy ha elmegyek vele valahová 1 hétre és ott gyalog járok, fizethetem a többi napot is.
2023. máj. 3. 16:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, keret nélkül ezt nehéz megmondani
2023. máj. 3. 16:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi a keret báttya? Valamint marad a kisautó vagy inkább már alsó közép kategóriába gondolkodsz?
2023. máj. 3. 16:08
 4/9 A kérdező kommentje:
1,5 max 2
2023. máj. 3. 17:05
 5/9 A kérdező kommentje:

nem tudom reális-e

(hirdetéseket nyílvan én is tudok né z ni)

2023. máj. 3. 17:05
 6/9 A kérdező kommentje:
tehát max pár 100-ast tudok rátenni az eladási árra, de jobb lenne azt se
2023. máj. 3. 17:09
 7/9 anonim ***** válasza:
89%
H astra
2023. máj. 3. 17:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Rosszul írtad

Autópálya=rosszút=mindenmásútMo-n

2023. máj. 3. 19:39
 9/9 A kérdező kommentje:
'D
2023. máj. 3. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!