Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fel kell tanítani az ecu-t...

Fel kell tanítani az ecu-t csere utan?

Figyelt kérdés
3-as mondeorol van szó. Elromlott a gyári ECU,vettem bontottan. Immo gyuru,küldd immoval,gyujtaskapcsolo és motorvezerlo egyben. Természetesen ugyanabból az autóból, pakkba vettem. Ha beszereltem, fel kell majd tanítani az ecu-t vagy minden gond nélkül működnie kell?
2023. máj. 3. 08:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Az ECU-t nem, de a különböző egységeket fel kell. Kulcsot hozzá kell tanítani, légtömegmérő, EGR, ha dízel akkor befecskendezők, stb.

Autófüggő egyébként, autója válogatja, hogy mi az, amit magától fel tud tanulni és mi az, amit géppel kell.

2023. máj. 3. 08:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Ja,értem. Kulcsot is hozzá kell? Az hozzá való.
2023. máj. 3. 08:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja hát ha a kulcsot is kaptad az egésszel együtt akkor azt nem kell. Azt hittem a kulcs a régi maradt, de akkor azt így nem kell.
2023. máj. 3. 09:26
 4/6 A kérdező kommentje:
És ha maf szenzort meg társait kell tanítani, attól még beindul? Vagy honnan tudom majd? Persze nem én tanítom,csak cserélem,de miből tudom,hogy el kell vinni tanittatni?
2023. máj. 3. 10:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hogy melyik rész problémázik. Nem indul be, beindul de egyenetlenül jár, magas a fogyasztás, ilyesmi.
2023. máj. 3. 10:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Ja,vágom. Nagyon köszönöm a segítséget!
2023. máj. 3. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!