Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Automata auto üres fokozat?

Automata auto üres fokozat?

Figyelt kérdés

Tegyük fel kiállok a garazsbol, amíg becsukom a garazst addig lehet uresben kezifekkel vagy tegyem P-be?

Illetve piroslampanal hogy szoktatok?

2023. máj. 1. 17:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Praktikusabb a P, mint N + kézifék, mert kevesebb mozdulat. Ha lejtős az út is, akkor használok kéziféket is.

Piros lámpánál marad a D+fék. Hosszabb állásnál (pl sorompó) P.

2023. máj. 1. 17:52
 2/5 nemaRendőrség ***** válasza:
95%

Üresben csak vontatás esetén használható (ajánlott a használata) a leírás szerint az enyém. Érdemes elolvasni az auto leírását, részletesen fogja taglalni a váltót és módjait.

Ha megállok vagy leállítom vagy p-be rakom.

Pirosban csak nyomom a féket hogy ne kússzon.

Én sem szerettem mikor valaki végig a féken állt és vakított, de kiderült, kényelmesebb mint a váltót piszkálni. Azért vettem automatát, hogy ne nyúljak hozzá menet közben.

2023. máj. 1. 17:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Arra való a P hogy megállj vele, Nbe értelmetlen tenni és balesetveszélyes is. Ráreteszel, nem kopik semmi.
2023. máj. 1. 20:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha kiszállsz az autóból, akkor mindig P-be rakd.
2023. máj. 1. 20:37
 5/5 nemaRendőrség ***** válasza:
100%

#4 megerősítve

Ja igen, ha a tiéd nem rakja magától P-be akkor rakd abba

2023. máj. 1. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!