Tibi930918 kérdése:
Milyen kocsi lenne a legjobb vàlasztás?
Figyelt kérdés
Sziasztok gondolkodtam sokszor hogy lecserélném a mostani kocsimat egy olyanra ami jobban a célnak megfelelne de nem igazàn tudom eldönteni hogy milyenre kéne elcserélni jelenleg egy bmw e46 316 ti kompaktom van és hát munkàba járós de jobb lenne ha nagyobb lenne meg kevesebb is lenne a fogyasztás de azért a vezetési élményt is nyújtson már mondjuk lehet túl sokat kérek de a bmw ben pont azt szeretem hogy jó vezetni viszont nem egy nagy kocsi lehetne erősebb is a fogyasztással kb meg vagyok elégedve de ha lehetne kevesebb akkor mégjobb lenne jelenleg 7.1 litert ír.tudnátok kocsikat felsorolni ami megbízható sedan vagy akár kombi meg ha odalépel tud menni is? köszönöm a válaszokat2023. máj. 1. 16:12
2/4 anonim 

válasza:

A kérdésed több sebből vérzik.
Erősebb,nagyobb,kevesebbet fogyasztó autót szeretnél a Compact helyett,ami még "élményt" is ad.
Munkába járásra miért szeretnél élményautót? Ez számomra érthetetlen.
3/4 A kérdező kommentje:
Igaz lehet rossz volt a kérdés.
2023. máj. 2. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!