Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szoktatok olyat csinálni,...

Szoktatok olyat csinálni, hogy beindítjátok a motort és járatjátok, túráztatjátok 1-2 órát? Ha igen, hol?

Figyelt kérdés

2023. máj. 1. 14:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
Nem, teljességgel értelmetlen cselekedet lenne.
2023. máj. 1. 14:39
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném hogy sok ilyen gazdag van, aki csakúgy pazarolja a drága üzemanyagot. Ráadásul a szomszédok is nagyon szerethetik.
2023. máj. 1. 14:42
 3/14 anonim ***** válasza:
73%
Egyrészt semmi értelme, másrészt a környéken élők indokolatlan zavarása és a környezet indokolatlan szennyezése, akár rendőrt is hívhatnak érte.
2023. máj. 1. 14:44
 4/14 anonim ***** válasza:
28%
Ezért kell olyan helyen csinálni, ahol senkit nem zavar. Mi az erdőben szoktunk ilyeneket. Otthon inlább csak szerelni.
2023. máj. 1. 14:48
 5/14 nemaRendőrség ***** válasza:
90%

Nemértem. Kimentek az erdőbe, otthagyjátok a motort bekapcsolva 1-2 órára addig elmentek gombázni és reménykedtek hogy visszafele ott lesznek?

Vagy csak leültök és nézitek? Végülis a babák is szeretik a fehér zajt

2023. máj. 1. 14:55
 6/14 anonim ***** válasza:
81%
Kimegyünk az erdőbe és szoktunk muddigolni is. Azaz tökig érő sárba belemenni, amiből nem tud kijönni és kapartatni benne. Járati is magára hagyva, kitámasztva a gázt.
2023. máj. 1. 14:58
 7/14 anonim ***** válasza:
44%
Tehát nem túl olcsó játék hülyegyerekeknek. Én azt sem értem, hogy a csereérett gumit minek füstölik el a motorosok, de hát mindenkinek kell egy hobbi.
2023. máj. 1. 15:00
 8/14 Gugu Gabor ***** válasza:
És ez mire jó?
2023. máj. 1. 15:01
 9/14 anonim ***** válasza:
16%
Aki s.gg részegre issza magát, az mire jó? Akik driftelnek, az mire jó? És sorolhatnám napestig.
2023. máj. 1. 15:04
 10/14 anonim ***** válasza:
85%
#9 Van igazság abban, amit mondasz, mondom, hogy mindenkinek kell egy hobbi. Bár van némi különbség, a részegség egy más tudatállapot, én néha írok hobbiból verset, az nem megy józanul, csak józanul korrektúrázni kell másnap. (Nem is tudom már, melyik zenekar mesélte, hogy ketten betépve írják a dolgokat, a harmadik tag meg másnap letisztázza.) A driftelés, csakúgy, mint a gyorsulás meg azért jó technikai kezelést igényel, közúton nincs helye, de azért az egy komoly igénybevétele az agy és a mozdulatok összehangolásának. Nem ugyanaz, mint kitámasztani a gázt az erdőben, és hallgatni, milyen a kocsi hangja és nem mellesleg tönkre vágjuk az erdőben élő állatok napját.
2023. máj. 1. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!