Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik erősített főtengely...

Melyik erősített főtengely lenne a legjobb a derbimbe?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A motoromon egy 70cc airsal alu henger van és tervezek egy 77-es stage 6 big racinget, viszont főtengelyem még nincs hozzá, csak gyári. Tudom hülyeség, de inkább most cserélem le minthogy leégjen a moci. Néztem stage 6 hpc mk2 főtengelyt, aztán még szóba jött a doppler endurance. Melyik bírná normális olajzás és emberi felhasználás mellett tovább a terhelést egy 20 LE körüli setupban?

2023. máj. 1. 00:32
 1/8 anonim válasza:
Váó.
2023. máj. 1. 07:05
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha 100x teszed fel a kérdést, akkor se tudunk választ adni itt, ahogy eddig se kaptál olyan, hogy ez vagy az a tuti! Keress inkább valami típusspecifikus facebook csoportot, vagy olyanokat akik mondjuk versenyeznek ilyenekkel, mert ők inkább tudják mi az ami kipróbált, és bizonyított.

[link]

2023. máj. 1. 08:18
 3/8 anonim ***** válasza:
De miért nem apriliat veszel? Az alapból jól megy.
2023. máj. 1. 13:27
 4/8 anonim ***** válasza:
#3 Aprilia, Derbi Senda, Rieju, CPM stb egykutya, Minarellitől veszi mindegyik a blokkot, csak a kérdező már hetek óta vergődik, hogy milyen főtengelyt vegyen. Csak azt nem fogja fel, hogy ez mind kidobott pénz, mert szerintem 50-esen is teljesen jól megy, és nagyobb hengerrel csak idő előtt fog széthullani, annyit meg nem ér, hogy a faluban gyorsulgasson egy párat. Nekem is van egy SX50-es Apriliám, amire kellett költeni, de maradt 50-es. Viszont inkább nagymotor jogsira költök, mint felesleges alkatrészekre.
2023. máj. 1. 13:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem, rotax blokkos apriliat vegyen. Tuareg vagy pegaso.
2023. máj. 1. 14:55
 6/8 anonim ***** válasza:
#5 Már nem előszőr kommenteled. Miért jó szerinted? Én DL650-et vettem ;)
2023. máj. 1. 15:08
 7/8 anonim ***** válasza:

#2-essel egyet értek

Kérdezd meg 50es tuning facebook csoportokban, ott sok hozzáértő véleményt kapsz.

Egyébként mindkettő jó tengely. Azt meg senki nem mondja meg hogy melyik bírja tovább.

2023. máj. 1. 15:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert nekem volt 125-ös rotax blokkos poweres tuareg, ami rohadt jól ment. De legjobb az lenne. Egy 125-ös 2t enduro meg egy 600as 4t enduro.
2023. máj. 1. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!