Melyik erősített főtengely lenne a legjobb a derbimbe?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A motoromon egy 70cc airsal alu henger van és tervezek egy 77-es stage 6 big racinget, viszont főtengelyem még nincs hozzá, csak gyári. Tudom hülyeség, de inkább most cserélem le minthogy leégjen a moci. Néztem stage 6 hpc mk2 főtengelyt, aztán még szóba jött a doppler endurance. Melyik bírná normális olajzás és emberi felhasználás mellett tovább a terhelést egy 20 LE körüli setupban?2023. máj. 1. 00:32
2/8 anonim válasza:
Ha 100x teszed fel a kérdést, akkor se tudunk választ adni itt, ahogy eddig se kaptál olyan, hogy ez vagy az a tuti! Keress inkább valami típusspecifikus facebook csoportot, vagy olyanokat akik mondjuk versenyeznek ilyenekkel, mert ők inkább tudják mi az ami kipróbált, és bizonyított.
3/8 anonim válasza:
De miért nem apriliat veszel? Az alapból jól megy.
4/8 anonim válasza:
#3 Aprilia, Derbi Senda, Rieju, CPM stb egykutya, Minarellitől veszi mindegyik a blokkot, csak a kérdező már hetek óta vergődik, hogy milyen főtengelyt vegyen. Csak azt nem fogja fel, hogy ez mind kidobott pénz, mert szerintem 50-esen is teljesen jól megy, és nagyobb hengerrel csak idő előtt fog széthullani, annyit meg nem ér, hogy a faluban gyorsulgasson egy párat. Nekem is van egy SX50-es Apriliám, amire kellett költeni, de maradt 50-es. Viszont inkább nagymotor jogsira költök, mint felesleges alkatrészekre.
5/8 anonim válasza:
Nem, rotax blokkos apriliat vegyen. Tuareg vagy pegaso.
6/8 anonim válasza:
#5 Már nem előszőr kommenteled. Miért jó szerinted? Én DL650-et vettem ;)
7/8 anonim válasza:
#2-essel egyet értek
Kérdezd meg 50es tuning facebook csoportokban, ott sok hozzáértő véleményt kapsz.
Egyébként mindkettő jó tengely. Azt meg senki nem mondja meg hogy melyik bírja tovább.
8/8 anonim válasza:
Mert nekem volt 125-ös rotax blokkos poweres tuareg, ami rohadt jól ment. De legjobb az lenne. Egy 125-ös 2t enduro meg egy 600as 4t enduro.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!