Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mivan ha beszerelem erősített...

Mivan ha beszerelem erősített főtengely nélkül?

Figyelt kérdés
Nézegetem a motoromra a 70-es hengereket de semelyikhez se írja hogy kéne akármi is egy nagyobb karbin kívül, kivéve egy darabhoz, amit kinéztem magamnak. Ahhoz azt írja hogy erősített főtengely kéne, de nem hiszem hogy olyan erős lenne azért, mivel nem egy 90-es hengerről beszélünk egy Simsonon, hanem egy am6-os blokkról amin eleve azért erős a főtengely szerintem.

2018. júl. 17. 00:19
 1/2 anonim ***** válasza:

"amin eleve azért erős a főtengely szerintem."

A hengergyártó/bolt szerint meg nem elég erős, valószínűleg azért írják, hogy erősített főtengely ajánlott.

Ha nekik van igazuk, akkor a főtengelyedet sokkal hamarabb kell majd cserélni és örülni kell, ha csak ennyi lesz a probléma.

2018. júl. 17. 07:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem az erősségben különbözik a 70-es és az 50-es főtengely, hanem a kiegyensúlyozásban, mivel a 70-es dugó ugye nehezebb. Ha összerakod a nagy dugót az 50-es főtengellyel, akkor szét fog rázódni az egész. Persze a teljesítményből is sokat levesz a rezonancia.
2018. júl. 17. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!