Én azért utálok villamossal járni mert a belvárosban nehéz vele parkolni, meg hazajönni vele az utcámba se egyszerű azzal, meg nem tudok vele betolatni a kocsibeállóra a tető alá.
2023. ápr. 26. 23:43
12/34 anonim válasza:
6
nem tudom mit dolgozol, de nekem a 200 ezres laptop nem vált be, meg kellett vennem a nagyon drágát (500+). 20 ezres telefonnal meg mit csinálsz? Azon még az instagram is akad, nem hogy valamit csinálj rajta.
Én amugy is szeretem megvenni mindenből a legminőségibbet, akkor is ha elfogy a pénzem, nem szeretem minden 2-3 évben cserélni a cuccomat. A mostani laptopom még 10 év múlva is laptop lesz. A telefonnal én semmit nem csinálok social media meg ilyeneken kívül, szóval abból nekem sincs drága, de nem 20 ezres, az kb használhatatlan.
2023. ápr. 26. 23:44
13/34 anonim válasza:
#10 Attól függ, mennyiért milyen autót veszel. Ha olcsón veszed, azt valószínűleg az első évben ráköltöd szervizköltségként. És autója válogatja, mennyi a fennntartási költsége. 3 millió forint szerintem a többségnek sok pénz, ezért is kétlem, hogy a kérdező komolyan gondolta a kérdést, vagy bármit konyítana az autókhoz. Azt ő csak hiszi, hogy valami 3 millió, vagy nem annyi, vagy sokkal több is. Az is kérdés, hol látja ezeket az autókat, én rengeteget közlekedek vidéken meg a fővárosban is, fővároson belül belvárosban és külső kerületekben is, és nem mondanám, hogy mindenki luxusautókkal járkál.
2023. ápr. 26. 23:44
14/34 anonim válasza:
Sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod, de az az igazság, hogy jóval az átlag színvonal alatt élsz. Meg ezek szerint az ismerőseid is, ha elképzelni sem tudod azt, hogy valaki besétáljon egy szalonba és megvásároljon egy új középkategóriás autót, ami manapság már olyan 8-10 millió Ft.
2023. ápr. 26. 23:56
15/34 A kérdező kommentje:
14, nem ismerek senkit aki annyiért vett kocsit, szerintem nem élek az átlag színvonal alatt. El tudom képzelni, hogy valaki besétal a szalonba, és vesz akár 30 millioért is kocsit, de nem sok olyan van.
2023. ápr. 27. 00:10
16/34 anonim válasza:
real
2023. ápr. 27. 00:15
17/34 anonim válasza:
Sokuk csak latszatgadag. Hencegnek avval amijuk nincs is, vagy kölcsönre van minden. Egy hajszalon log az egesz eletuk.
Lemaradnak egy ket reszlettel mar a vegrehahto le is csap rajuk mehetnek az utcara.
Ezert nemerdekelnek.
Ezek az arcoskodo majmok akik felrakjak a videokat hogy bementem a szníkereshez es vettem 10 000€ -ért egy cipőt. Most mindenki essen hasra. Valaki agyilag wc papir guriga avval mit lehet tenni ? Ignoralni es kesz. Kit erdekel
Foglalkozz avval ami erdekel a tobbi lenyegtelen.
Szar ember egy bugattiban is szar ember csak szep a tálalása.
2023. ápr. 27. 00:24
18/34 anonim válasza:
real
2023. ápr. 27. 00:47
19/34 anonim válasza:
Egy baratom csuklojan egy 4 millios orat hord. BKV-vel utazgat, nincs autoja. :D (Havi keresete brutto 3-5 millio kozott szokott lenni.)
2023. ápr. 27. 06:28
20/34 anonim válasza:
2021-ben ún autót vettem, igaz csak alap és 5 millióba került, új telefont vettem 350.000 -ért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!