Miért nem működhet az Esőszenzor?
Figyelt kérdés
Első olyan autóm amiben van esőszenzor igazából azt sem tudom hogy be kell e kapcsolni valamit vagy magától elindul az Ablaktörlő.amikor megvettem mentem vele és a felcsapódó víztől mindig be kapcsolt.de most már valamiért nem működik..2008-as golf 5-ös ről van szó2023. ápr. 26. 14:30
1/4 anonim válasza:
Persze hogy be kell. Általában abban a pozícióban működik amiben a szenzor nélküli autóknál a szakaszos törlés van. Ha jól tudom Golfban a kikapcs állástól eggyel feljebb.
2/4 anonim válasza:
Így van, nem alapállásban kell várni a csodát, hanem egyet kell kapcsolni a karon, ahol a szakaszos lenne, azon belül pedig még a kis 4 fokozatú kapcsolóval tudsz finomhangolni
3/4 anonim válasza:
Az autód kezelési útmutatójában biztosan le van írva hogyan kell használni. Ahoygan írták be kell kapcsolni abba az állásba. Ha az autódhoz nem adtak ilyet mert az előző tulaj elkeverte vagy kilopták akkor az interneten letöltöd PDF-be és megnézed.
4/4 anonim válasza:
Magától nem kapcsol be. Ahogy írták, az esőérzékelős autóknál a szaggatott törlést váltja fel az automata, szóval úgy kell kapcsolni, mint anélküli autóknál a szaggatottat, onnantól pedig töröl amikor az érzékelő úgy látja hogy szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!