Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autókamera támogatja a...

Melyik autókamera támogatja a parkoló felvételt?

Figyelt kérdés

70Mai M300-at rendeltem múlt héten, erre az applikáció kiírja hogy vegyek hozzá 20 dollárért külön kábelt mert nem fog készíteni felvételt a parkolóban. Visszadobtam azonnal.

Valami normálisabb amiben ez a funkció benne van mint az olcsó 10 dolláros kamerákban is? Csak FHD legyen.

2023. ápr. 26. 13:06
 1/5 nemaRendőrség ***** válasza:
Az a külön kiegészítő lehet egy sima powerbank is, vagy egy olyan 5 voltos táp amit nem szabályoz a gyújtás (igazából pont ezt hozta fel neked). Áram nélkül nem fog neked felvenni egy kamera sem. Lehet van benne aksi, de az 20 percig ha jó sokat mondtam
2023. ápr. 26. 13:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Mindennap használom a kocsit, elég ha csak akkor megy ha mozgás van előtte. De már azt sem tudják mint régen, külön kiegészítők kellene hozzá.
2023. ápr. 26. 14:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi a bánat az a parkoló felvétel???
2023. ápr. 26. 16:15
 4/5 nemaRendőrség ***** válasza:

@3

Van mozgásérzékelő a kamerában, csak akkor menti el a videót ha mozgást lát, vagy ha pl van benne gyorsulásmérő akkor mikor megmozdul maga az autó.

Lényegében folyamatosan vesz a kamera. Hasznos dolog amúgy pl nekünk is jól jött volna mikor a kocsi elől lopták el a bringát.

2023. ápr. 26. 16:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát ez max otthon az udvarban jó... Parkolóban elmegy előtte 20 autó, 60 ember és mindig csinál felvételt? 1 év alatt kicsinálja az akksit.

Nekem nem olcsó kamerám van de 2 év után már cseréltem benne mind a két akksit, igaz ment sokat is.

Nekem csak G szenzor van, de azt meg kikapcsoltam....

2023. ápr. 26. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!