Milyen autókamerát ajánlanátok 18000-ig?
Vettem egy 70Mai M300 kamerát, de küldöm vissza. Hangvezérlés vagy mi a franc és ha beszélek az autóban akkor ha véletlenül olyan szavat mondasz akkor beszél vissza vagy kikapcsolja a felvételt. Már a többiről nem is beszélek hogy "Memory card need claass level 10" (pedig az van benne), a mobilapplikáció néha megy, néha nem (2,5 csillag a Play áruházban), akkor hogy néha hogy hibás a kártya, újraindítom akkor semmi gond, ott a felvételek... Néha akadozik a feljátszás (több piros memóriakártyát is próbáltam). Parkolási módhoz pedig vásároljak még egy külön kábelt 7000Ft-ért, mert amúgy nem felvételt ott készíteni (10 dolláros kínai Aliexpress kamera tudta kábel nélkül). Hagyjuk.
Valami normálisabb ebben a kategóriában?
70Mai kamerám van, semmi baja nincsen, de amúgy az is érdekelne, hogy ennyi pénzért mégis milyen csodát vársz.
Hangvezérlés amúgy kikapcsolható csak a hiszti helyett először gondolkodni kellene és beállítani úgy ahogy neked megfelelő, de igaz, könnyebb vagdalózni, mint egy óvodás.
Nekem MIO C430 van és tökéletes.
Igaz ez 28000ft kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!