Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen autókamerát ajánlanátok...

Milyen autókamerát ajánlanátok 18000-ig?

Figyelt kérdés

Vettem egy 70Mai M300 kamerát, de küldöm vissza. Hangvezérlés vagy mi a franc és ha beszélek az autóban akkor ha véletlenül olyan szavat mondasz akkor beszél vissza vagy kikapcsolja a felvételt. Már a többiről nem is beszélek hogy "Memory card need claass level 10" (pedig az van benne), a mobilapplikáció néha megy, néha nem (2,5 csillag a Play áruházban), akkor hogy néha hogy hibás a kártya, újraindítom akkor semmi gond, ott a felvételek... Néha akadozik a feljátszás (több piros memóriakártyát is próbáltam). Parkolási módhoz pedig vásároljak még egy külön kábelt 7000Ft-ért, mert amúgy nem felvételt ott készíteni (10 dolláros kínai Aliexpress kamera tudta kábel nélkül). Hagyjuk.

Valami normálisabb ebben a kategóriában?

2023. ápr. 19. 09:32
 1/6 anonim ***** válasza:

70Mai kamerám van, semmi baja nincsen, de amúgy az is érdekelne, hogy ennyi pénzért mégis milyen csodát vársz.

Hangvezérlés amúgy kikapcsolható csak a hiszti helyett először gondolkodni kellene és beállítani úgy ahogy neked megfelelő, de igaz, könnyebb vagdalózni, mint egy óvodás.

2023. ápr. 19. 10:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Kikapcsoltam. Van még ettől több baja is. 10 dollárért 3 éve működik a kis HD kamerám, azt hittem ez azért annál jobb lesz.
2023. ápr. 19. 10:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vegyél megint 10 dollárért és probléma megoldva, nem értem mi a kérdés, ha megvan rá a válaszod.
2023. ápr. 19. 10:22
 4/6 anonim ***** válasza:
72%
Mondjuk itt inkább veled lesz a baj :D Rengetegen használnak 70mai kamerát nagyon-nagy megelégedéssel. Nem véletlen hogy ennyire népszerű.
2023. ápr. 19. 12:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem MIO C430 van és tökéletes.

Igaz ez 28000ft kb.

2023. ápr. 20. 09:47
 6/6 A kérdező kommentje:
4-es nem azért van 2,9 pontja a Google Play-ban mert annyira jól működik... És még a Xiaomi sem adta direkt hozzá nevét.
2023. ápr. 26. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!