Milyen hasonló autót vegyek? (Többi lent)
Figyelt kérdés
800 és 1,2m Ft körül milyen dízel autót vegyek? Viszonylag nagyobb köbcentis dízelt szeretnék. Pár alternatívát szeretnék, írok pár példát csak viszonyítás képpen: 1.9 PDTDI Passat, Mondeo 2.2 TDCI, 1.9 JTD Fiat stb. Ha mondanátok pár tippet, ötletet, azt előre is köszönöm. PD-t nem szeretnék annyira, sem adagolósat. Legjobb lenne valami commonrail. 21 éves fiatal vagyok, nincs sok megkötée csak a leírtak. Előre is köszönöm a válaszokat.2023. ápr. 25. 20:39
1/3 anonim válasza:
Zafira 1.9CDTI- 150le, Fiat motoros.
2/3 anonim válasza:
Szerintem meg egyiket sem. En nem reg adtam el a commonrailt, mivel nekem jol szolgalt, de ugye ezeket hívjak hisztis-dizelnek. Én premium gazolajat tankoltam mindíg, nem volt baja, viszont ha a szamlalo elhagyja a 200 ezret, onnantol megszünik a bizalom. Hasznaltan meg hiaba diagnosztizaltatod (bar nagyon hasznos, mivel ha romon van azt lehet látni), de utana hirtelen szakad a nyakba a sok para.
Ha sokat mész, akkor mégis jó lehet az a pdtdi, mivel régen, amikor elindultak a legendák, miszerint a pd wlwm draga, akkor új volt es draga. A felhasználó meg kretén. Utóbbi nem valtozott. Aki az en cr-emet megvette, annyit nem szant ra, hogy olvasson utana, hogy megis egy dízelt izzitas utan illik indítani...
3/3 anonim válasza:
Ebben az ársávban továbbra is csak 1.9 VAG dízelt vennék. Ha jót veszel ezek a legkevésbé nyűgösek és legolcsóbban fenntarthatók, minden szerelő ért hozzá stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!