Szeretnék autót venni de annyi pénzem nincs.Hogy szokott ez működni?
"van pénzem csak épp annyi nem"😦
Vagyis elmondhatjuk, hogy NINCS meg az az összeg.
Jó neked ha ámítod önmagadat?
Ember, durván 2 milla, ha nem Daciat akar venni 13-15 éves autó van ennyiért. Ne vicceljünk már…
Mondjuk szerintem egyáltalán nem hülyeség hitel az autóra, még akkor sem, ha régi autó kis értékkel. Csak az nem mindegy, hogy miért és hogyan vesz fel hitelt az ember.
Amikor a mostani autómat vettem (kérdezőénél is kisebb értékű, 14 éves), akkor én is szerettem volna hitelt felvenni. Csak éppen én nem azért akartam hitelt, mert nem volt rá pénzem, hanem mert nem szerettem volna egyszerre kiadni azt a pénzt. Végül nem vettem fel hitelt, megvettem zsebből egy részletben, de valahogy jobban díjaztam volna, ha nem egyszerre kell kiadni. Egyszerűen ilyen vagyok, csóró családban nőttem fel, így felnőtt koromra nincs okom a panaszra anyagilag, de hozzászoktam, hogy nem dobálunk milliókat zsebből, ezért akartam a hitelt.
Persze az teljesen más helyzet, ha az embernek tényleg nincsen annyi pénze, hogy megvegye. Mert még az is valamennyire javítana a helyzeten, ha a vásárló autószerelő lenne, mert egyrészt sokkal kisebb eséllyel vesz szart, másrészt ha baja is van, sokkal olcsóbban meg tudja oldani (alkatrész féláron, munkadíj nincs). De kvázi laikusként... nagyon rossz ötlet.
A 0% THM-es költsön az tényleg megérős, úgy értelme is van, de különben rohadtul nem megérős a buli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!