Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretnék autót venni de...

Szeretnék autót venni de annyi pénzem nincs.Hogy szokott ez működni?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy körülbelül 6000 eurós autót de nincs ennyi pénzem.Németországban dolgozok.Hitelt szeretnék felvenni de nem tudom milyen bankból érdemes, vagy mi ennek a menete.el tudná valaki nagyvonalakban magyarázni?

2023. ápr. 25. 07:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"van pénzem csak épp annyi nem"😦

Vagyis elmondhatjuk, hogy NINCS meg az az összeg.

Jó neked ha ámítod önmagadat?

2023. ápr. 25. 10:15
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ember, durván 2 milla, ha nem Daciat akar venni 13-15 éves autó van ennyiért. Ne vicceljünk már…

2023. ápr. 25. 16:22
 13/17 anonim válasza:
Minek dolgozol németországban ha 6000 eurót nemtudsz összeteni?Miért nem veszel olyan autót amire pénzed van?Miért a legelső dolog ami eszedbe jut hogy hitelt vegyél fel?Hallotad már azt a mondást addig takaróz amíg a takaród ér.. fogadd meg
2023. ápr. 26. 18:12
 14/17 anonim ***** válasza:

Mondjuk szerintem egyáltalán nem hülyeség hitel az autóra, még akkor sem, ha régi autó kis értékkel. Csak az nem mindegy, hogy miért és hogyan vesz fel hitelt az ember.

Amikor a mostani autómat vettem (kérdezőénél is kisebb értékű, 14 éves), akkor én is szerettem volna hitelt felvenni. Csak éppen én nem azért akartam hitelt, mert nem volt rá pénzem, hanem mert nem szerettem volna egyszerre kiadni azt a pénzt. Végül nem vettem fel hitelt, megvettem zsebből egy részletben, de valahogy jobban díjaztam volna, ha nem egyszerre kell kiadni. Egyszerűen ilyen vagyok, csóró családban nőttem fel, így felnőtt koromra nincs okom a panaszra anyagilag, de hozzászoktam, hogy nem dobálunk milliókat zsebből, ezért akartam a hitelt.

Persze az teljesen más helyzet, ha az embernek tényleg nincsen annyi pénze, hogy megvegye. Mert még az is valamennyire javítana a helyzeten, ha a vásárló autószerelő lenne, mert egyrészt sokkal kisebb eséllyel vesz szart, másrészt ha baja is van, sokkal olcsóbban meg tudja oldani (alkatrész féláron, munkadíj nincs). De kvázi laikusként... nagyon rossz ötlet.

2023. ápr. 26. 18:22
 15/17 anonim ***** válasza:

A 0% THM-es költsön az tényleg megérős, úgy értelme is van, de különben rohadtul nem megérős a buli.

2023. ápr. 26. 21:54
 16/17 Senior Séf ***** válasza:
Amikor kint voltam, a Sparcasse volt a legkorrektebb bank.
2023. ápr. 29. 18:04
 17/17 anonim válasza:
akkor inkább foglalózd le,amíg lesz rá pénzed,de semmiképp ne vegyél fel hitelt.
2023. júl. 9. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!