A mai modern autókban ér valamit a tolatókamera?
Figyelt kérdés
Valóban segítség parkolásnál, vagy csak amolyan szemfényvesztés,látványosság?2023. ápr. 23. 22:32
11/25 anonim válasza:
Az en kisbuszombol alig lehet kilatni hatra. A tukrokkel nincs gond de hogy konkretan mi van mogotte azt nem latom, csak oldalt. Azzal nincs gond hogy 2 auto koze bealljak csak a tukrok hasznalataval de ha olyan helyen tolatok ahol pl egy tusko all ki a foldbol akkor azt nem latom a tukorben. Szerencsere van tolatokameram, igy latom mi van mogottem.
12/25 anonim válasza:
Persze, konkrétan megszünteti a holtteret. És akár 1 centire oda tudsz tolatni a mögötted lévő tárgyhoz.
Én a nagyobb autókba, teherautókba kötelezővé is tenném.
13/25 anonim válasza:
#9 az aramvonalas, azaz a fogyasztast csokkento karosszeria mar csak ilyen.
14/25 anonim válasza:
Szerintem is jó dolog, hiába rutinos valaki és érzi a kocsi határait tolatásnál, ha pl egy kutya vagy kisgyerek van a hátsó ablak alsó vonala alatti részen, vagy egyéb tereptárgy (pl említett tuskó, vagy netán betond járdadíszítő elem stb) akkor már jó ha nem tolatsz rá. Ha csak 1 életet is megment, már volt értelme.
15/25 anonim válasza:
Szerintem az egyik legjobb extra. Kényelmes is, mert így nem kell forogni. És lehetsz akármilyen jó sofőr, egyszerűen az alacsony tárgyakat (pici oszlop, rosszabb esetben kiskutya, kisgyerek) fizikailag nem látod kamera nélkül, kamerával meg igen. Azt is sokkal pontosabban, centikre látod, hogy hol kezdődik a mögötted lévő autó meg azt is, hogy van-e rajta vonóhorog.
16/25 anonim válasza:
13! Szerinted csak úgy lehet áramvonalas kasztnit csinálni, hogy látsz ki? Oké.
17/25 anonim válasza:
#16 a cseppforma miatt igen.
A magasra, de egyuttal ivesen sullyedore epitett hatso resz ahhoz kell, hogy ne keletkezzenek visszhuzo orvenyek az auto mogott. Ezzel viszont egyutt jar, hogy a hatso ablak szuk lesz. A Honda Insight ezt azzal probalta ellensulyozni hogy volt egy resnyi uveg a hatso ajto kozepen is, de egyfelol baromi hulyen nez ki, masfelol szerkezeti, gazdasagossagi problemakat vet fel mert egy koccanas soran ohatatlanul torik es cserelni csak az egesz ajtoval egyutt lehet.
18/25 anonim válasza:
Nyilván ér valamit és nyilván hasznos. Milyen hülye kérdés ez?
19/25 anonim válasza:
Grand Cherokee-ban hasznosnak éreztem. :D
20/25 anonim válasza:
Na de várjunk! Vegyünk alapul mondjuk egy új swiftet pl az 1.2es 90 lovas motorral. Nem néz ki valami túl áramvonalasnak, valamint az ismerősöm azt mondja 130felett már nem igazán érzi túl stabilnak és szélérzékeny. Akkor ez esetben mégse jó annyira az aerodinamika. A fogyasztás viszont elképesztően jó, amit akkor nem a kasztni kialakításának köszönhet, hanem a kis súlynak a kis köbcentinek és a modern hatékony motorjának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!