Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bse,Bgu 1.6os szívó benzin...

Bse,Bgu 1.6os szívó benzin motorokról a vélemény,tapasztalat? Azt hallottam szeretik az olajat. Igaz ez?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 23. 10:01
 1/4 A kérdező kommentje:
Más egyéb hibáik, pozitívumok?
2023. ápr. 23. 10:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Az olajat igen, szeretik. Ezen felül nagy bajuk nincs. Néha rátöltesz és ennyi, ez legyen a legnagyobb baja egy autónak.

Annyi hogy nézd meg olajsaras-e a betöltősapka, vagy olajos e a kiegyenlítő, láttam már olyat ismerősnél, hogy 200 se volt benne és sikerült neki a hidegen pörgetésével elintéznie a hengerfejet.

2023. ápr. 23. 15:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi az infót! Amúgy egy ilyen 1.6os motornak hidegen illetve, melegen mekkora az ideális fordulat?Hidegen 2-3 ezer között , melegen meg már meget 3-4 ezer között?
2023. ápr. 23. 15:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Én soha egy motort se forgatok hidegen 2000 fölé, hagy szidják mögöttem anyukámat pont leszarom. Amint eléri az üzemit már pöröghet 3000et is, afelé szerintem nem indokolt forgatni, legalábbis városban. Persze az ezres, 1.2es motorok elég erőtlenek ahhoz hogy tovább pörgesd, de az 1.6osokat már nem kell ennyire forgatni.
2023. ápr. 23. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!