Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miert allnak a rendorok az...

Miert allnak a rendorok az autopalya felhajtok tetejen?

Figyelt kérdés
Mar joparszor lattam hogy ott allnak de eddig kamerat nem lttam naluk, valamifele szabalytalankodokat figyelnek? Vagy mernek mindenkepp, csak elkerulte a figyelmemet a kamera?
2023. ápr. 22. 15:32
 1/8 anonim válasza:
12%
Mert bolondok XD biztos ott drogoznsk vagy isznak
2023. ápr. 22. 15:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A felhajtók tetején...? Azt meg hogy?

Felüljárókra gondolsz, nem?

Láttam nemrég egy dokumentumfilmet, ott azt mondta az egyikük, hogy mikor épp nincs semmi konkrét tennivaló, nem kell sehova menniük, akkor van, hogy megállnak egy felüljárón, pl. a körzethatáron, visszaforduláskor. Könnyebb kiszúrni egy-egy veszélyesen közlekedő járművet, mint menet közben, hiszen a pályán gyakorlatilag együtt haladnak a forgalommal, míg állva sokkal több járművet látnak ugyanannyi idő alatt. Ráadásul mindkét irányba tudnak indulni...

2023. ápr. 22. 15:56
 3/8 anonim ***** válasza:
17%

2. Nem felhajtók, hanem felhajtok.

Igaz hogy írni se tud a kérdező.

2023. ápr. 22. 16:02
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
Tényleg, tök régen volt már, hogy valaki a helyesírásba, vagy az ékezetek hiányába kötött bele. Köszönjük!
2023. ápr. 22. 16:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Gondolom ha ott áll, akkor onnan mindkét irányba hamar el tud indulni a pályán, ha valami van.
2023. ápr. 23. 21:10
 6/8 anonim ***** válasza:
#2-eshez hozzá tenném, hogy így a járőrözés is kevesebb üzemanyag fogyasztással jár 😉
2023. ápr. 23. 23:11
 7/8 A kérdező kommentje:
épp ez az, nem felüljárók hanem a sima autópálya felhajtókon.. ugye egy pályán a sávodba jobbról csatlakozik bele mindig a felhajtó, és ott állnak meg kb ahol a 2 út összeér, a leállósávon. de kamerát még nem láttam, pedig biztosan azért állnak oda mert nehezbb észrevenni őket, főleg ha gyorsan mész, mert ugye nem az út mellett állnak közvetlenül hanem mellette, de rálátnak
2023. ápr. 24. 16:38
 8/8 anonim ***** válasza:

A leállósávon, közvetlen ahol a felhajtó megszűnik?

Levezettem már több mint egymillió kilométert, de ilyet még nem láttam.

Már csak azért is nehezen hihető, mert a leállósáv önmagában is veszélyes hely parkolni, közvetlen a felhajtó után meg pláne, hiszen ha az ember fia-lánya nem tud a felhajtóról besorolni, mindenütt azt tanítják, hogy tovább kell haladni/gyorsulni a leállóban.

Mutass képet, videót, vagy nem hiszem el.

2023. ápr. 24. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!