Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mikor lehet már vége ennek az...

Mikor lehet már vége ennek az irtózatos használtautó túlárazásoknak és nyerészkedéseknek?

Figyelt kérdés

[link]

Ez talán a legpofátlanabb hirdetés amit az utóbbi időben láttam, pedig azt mondják, hogy ez még egy jó hírű autókereskedés Debrecenben.

200 ezer kilométeres, 7 éves Skoda, ami ráadásul a közeljövőben halálra ítéltetett dízeles és ezért elkérni több mint 6 milliót...?

Komolyan mondom menjenek már a búsba! Hihetetlen mik vannak mostanság a használtautó piacon ❗️❗️❗️

Hulladék Ignis-eket hirdetnek 1,5 millióért, a Föld-Hold távolságot meg nem tett UFO Civik-et meg nem lehet jó állapotban 3 millió alatt kapni.

Egészen döbbenetes mi zajlik ebben az országban! És mindemellett gőzöm sincs mi indokolja ezeket az árakat (ezt is elmagyarázhatná vki) merthogy a fizetések nem emelkedtek ilyen mértékben az szinte biztos.

De leginkább arra lennék kíváncsi, hogy mi által és mikorra várható, hogy visszaessen a piaci árszabás arra az értelmes szinte ami volt kb. 3 évvel ezelőtt?

2023. ápr. 21. 18:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék venni Rolls-Royce-ot 5 misiért... A piac ilyen, mindenki annyiért árulja amennyiért jól esik, megvenni sem kötelező.
2023. ápr. 22. 09:08
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem fognak lejjebb menni, meg kell várni amíg a fizetések/gazdaság jutnak fel megint a járvány előtti szintre. Lassan talán befejezik végre a mostani gazdasági válság hisztit és akkor a következő 14 évben remélhetőleg megint fejlődünk is.

Én se örülök neki, hogy a járvány előtt 3-400 ezerért vásárolható autók ma 1 millióért vagy felette mennek, de ez van. Újabb hulláma annak, hogy még trehányabb autók lepik el az utakat.

Nekem van egy 2009-es dízel Caddy maxim automatával, tervezgettem lecserélni, de rájöttem, hogy jó lesz ez nekem még pár évig. :D

2023. ápr. 29. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!