Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW E90. Alig reagál a kulcs...

BMW E90. Alig reagál a kulcs nyitásnál, miért lehet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy szeretett BMW e90 320D fl autóm, és mindig is szerettem, hogy akár 10 méterről is nyitható, de valamiért az elmúlt napokban csak teljesen közelről érzékeli a jelet. A kocsiban új akksi is van illetve mind a két kulcsal próbáltam ,de ugyan az a jelenség. Elv az E90 szériánál már öntöltős a kulcs szóval nem értem. (Nem tudom, hogy befolyásoló tényező e, de kapott egy ablaksötétítést kb azóta van ilyen problémája, de nem hiszem, hogy bármiben is közrejátszana) bárki valami tipp?

#BMW #centrálzár #BMW E90 #Kulcs nyitás
2023. ápr. 20. 14:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Pedig itt a sötétítéssel lesz a gond nagy valószínűséggel. Milyen fólia került rá? Illetve belülről? E90-nél a hátsó szélvédőbe van integrálva az antenna.
2023. ápr. 20. 15:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Egy sima 35%os fekete hővédő került b-oszloptól hátra belülre.Ha még is ez a hiba hogyan lehet orvosolni?
2023. ápr. 20. 16:29
 3/3 Hőmérő ***** válasza:
Szia! A vevő antennája szokott a hiba lenni hátul...
2023. ápr. 20. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!