Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sok inditozás hatására fura...

GuestUser kérdése:

Sok inditozás hatására fura csörgő hang mi lehet a motorbol?

Figyelt kérdés
Hi. Egy 2011-es benzines octavia. Eddig semmilyen csörgést nem lehetett hallani viszont ma reggel a szervizben egy teljesen más probléma demonstrálása végett tobbszor inditoznom kellett hogy reprodukáljam a hibat (muszerfal kijelzovel kapcsolatban) a szerviznek. Kb 10 inditozás volt, es utana mar fura lancszeru csorgest hallattott a motor alapjáraton amit eddig nem. Ez lehet vezérmulanc? Miert nem szolt eddig ha netán az?

2023. ápr. 19. 10:59
 1/5 anonim ***** válasza:
És mit mondott a szerelő, ha már pont nála jött elő a hiba?
2023. ápr. 19. 11:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Lánc meg van nyulva, de én attol tartok hogy sokat inditottam és az hozta ki, de lehet véletlen egybeesés..
2023. ápr. 19. 12:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Azóta is megvan a hang?

Esetleg a sok inditózástól nem volt elég olajnyomás és nem volt megfelelő kenése a láncnak, bár lehet baromságot mondok.

Ha azóta nincs meg a hang én nem aggódnék.

2023. ápr. 19. 18:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Hármas ahogy irtad, pont ugy lett. Vegul nem kellett lancot cserelni, tenyleg a sok fol és le, le és fol inditas kavart be...
2023. ápr. 20. 00:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor zsír 🙂
2023. ápr. 20. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!