Csörgő hang az autó eleje felől. Mi lehet a baj?
Sziasztok!
Seat Toledo 2003-as autóm elejéből furcsa hangokat lehet hallani. 2 hónappal ezelőtt menet közben olyan hangja lett az autónak mintha leszakadt volna a kipufogó és azt húztuk volna magunk után. Majd ez abbamaradt miután a kormányt picit erőteljesebben megmozgattam. Elvittem szerelőhöz, aztmondta, hogy a bal első fékkel történhetett valami, látványosan meg volt repedve a bal első fékbetét, de nem tudta biztosra mondani, hogy emiatt lehetett az a borzalmas hang. Aztán arra jutottunk, hogy egy rozsda darab ment be a fékhez, kivették, a hang nem teljesen szünt meg de csendesebb lett. Ekkor cseréltünk első féktárcsákat és betéteket is (Textar). Ezután jó volt az autó, nagyon jól fogott a fék, és nem voltak furcsa hangok,egy darabig... Majd kb 1 hete a videón hallható hangok jelentek meg. [link]
A csörgő zörgő hangot hallgassátok kérlek. Na ez mi lehet? Volt másik szerelőnél 2 napja az autó, ő a futóműven nem látott semmilyen hibát, és aztmondta hogy ennek nincsen köze a fékhez, és nem tudta megmondani hogy ez mi lehet. Az első stabszilent még gyári, erre gyanakodunk, befújta zsírsprayel de az sem segített. Teljesen kifutottunk az ötletekből. Mi lehet ez a hang? Fék? Futómű? Csak akkor hallatszódik ha rossz úton megyek, de néha akkor is amikor hátramenetben gyorsabban indulok el. Emiatt a féltengelyt is megnéztük, nem lógott. A kipufogó is teljesen fix. Kérlek, segítsetek. :(
Nagyon szépen köszönöm!
Én típus specifikus csoportot keresnék fel.
Esetleg ha Komárom-Esztergom megyei vagy, akkor Tatabányán tudok ajánlani egy VW konszern szerelőt, aki eléggé Seat szaki is, volt Seat márkaszervízben dolgozott majd onnan ment el magánba, hozzá hordjuk mi is a miénket már sok sok év óta. Csak nem tudom mennyire telített.
Köszönöm a linket és a választ!
Vas megyei vagyok, így sajnos ez kiesik. :(
Megpróbálok csoportokba írni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!