Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mire gondol az, aki farral...

Mire gondol az, aki farral parkol nagybevásárláskor?

Figyelt kérdés
Ez a kérdés mindíg felmerül bennem, amikor meglátom hogy a hétvégi nagybesárlásra érkező család (feje) farral parkolja be az autóját. Azután a bevásárlás végeztével egy tele bevásárlókocsiból úgy próbálnak átpakolni a csomagtartóba, meg a hátsó ülésre, hogy sehogy nem férnek hozzá, mert mögöttük is autók, mellettük is autók, az ajtók meg javarészt előre nyílnak.

2023. ápr. 18. 14:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%

Nekünk az is elfér hátul, két szatyor plusz egy hátizsák max. Meg hát mi fér be egy kisautó hátuljába, semmi.

Aki sokat vásárol, sztem nem is gondolkodik, rutinból áll be farral, mert úgy szokott, aztán utána már mindegy neki.

2023. ápr. 18. 16:20
 12/15 anonim ***** válasza:
56%
Azért mert könnyebb betolatni szűkebb helyre mint orral és kijönni meg jóval egyszerűbb.
2023. ápr. 18. 16:27
 13/15 anonim ***** válasza:
68%

Semmire, megszokás.

Én is jártam már így, ha ilyenkor nem fértem oda a hátuljához, akkor megfordultam.

Plusz fél perc volt nekem. Te meg ezen csámcsogsz még napokig, meg kérdést írsz ki a netre. Nem tudom melyikünk a szerencsétlenebb...

2023. ápr. 18. 18:25
 14/15 krwkco ***** válasza:
80%

"Mire gondol az, aki farral parkol nagybevásárláskor?"

Talán arra, hogy ha jön a biztonsági őr, hogy "Hé, hé álljon meg! Fizetni ki fog?", akkor csak félrelökik a teli bevásárlókocsit és elhúznak. :-)

2023. ápr. 18. 19:15
 15/15 A kérdező kommentje:

Mindenképen te vagy a szerencsétlenebb, mert anélkül személyeskedsz, hogy okot adtam volna rá.

2023. ápr. 18. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!