Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mire gondol az, aki farral...

Mire gondol az, aki farral parkol nagybevásárláskor?

Figyelt kérdés
Ez a kérdés mindíg felmerül bennem, amikor meglátom hogy a hétvégi nagybesárlásra érkező család (feje) farral parkolja be az autóját. Azután a bevásárlás végeztével egy tele bevásárlókocsiból úgy próbálnak átpakolni a csomagtartóba, meg a hátsó ülésre, hogy sehogy nem férnek hozzá, mert mögöttük is autók, mellettük is autók, az ajtók meg javarészt előre nyílnak.

2023. ápr. 18. 14:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%
Én is szoktam , tekintve a mini parkolókat, legalább egy oldalt maradjon nyitható ajtóm.
2023. ápr. 18. 14:09
 2/15 anonim válasza:
58%

Arra gondolok hogy így fogok tudni könnyebben kifordulni a parkolóhelyről 🤷‍♀️

Meg a csomiban kutyaboxok vannak, úgyis mindent az ülésekre pakolok.

Nem beszélve arról, hogy mindig van olyan szerencsementes, aki nem látja a vonalakat és ha én is orral parkolok, csak lapjával tudom kipréselni magam az ajtón. Tolóajtóm van hátul, de gyerekkel még így sem poén.

2023. ápr. 18. 14:25
 3/15 A kérdező kommentje:

Attól nincs több hely a parkolóban, ha az ember farral áll be.

Ha szűk a hely egy bekígyózást ezzel nem lehet megúszni

2023. ápr. 18. 14:48
 4/15 anonim ***** válasza:
45%
Az emberek ostobák, mint a sár.
2023. ápr. 18. 15:01
 5/15 A kérdező kommentje:

A tied egy viszonylag speciális eset, a kutyaboxokkal és tolóajtóval.

2023. ápr. 18. 15:05
 6/15 A kérdező kommentje:

Azt hiszem a te megfejtésed áll a legközelebb az igazsághoz.

Sírni tudnék - ha nem lenne röhejes - amikor ott áll papa és mama egy púposra rakott bevásárlókocsival tanácstalanul, hogy most akkor hogyan kellene megoldani azt a problémát amit maguknak okoztak.

2023. ápr. 18. 15:08
 7/15 anonim ***** válasza:
68%
%Az esetetek 98%-ban én is farral állok be, mert így kényelmes, a nagy forgalomban szeretek így kiállni. Azt nem gondoltam, hogy valaki, akinek nincs semmi az életében, majd ezt fogja figyelgetni...
2023. ápr. 18. 15:28
 8/15 A kérdező kommentje:

És hogyan oldod meg a kényelmes pakolást a teli bevásárlókocsiból?

2023. ápr. 18. 15:30
 9/15 anonim ***** válasza:
34%
Amit én veszek, az befér a hátsó ülésre. És inkább orral megyek ki, minthogy azt nézzem, melyik lökött surran még át mögöttem gyorsan. Ha telipakolnám a csomagtartót is, fel sem bírnám vinni a lakásba, amit vettem.
2023. ápr. 18. 15:52
 10/15 A kérdező kommentje:

A kérdés valójában a nagybevásárláskor szerencsétlenkedőkről szólt.

2023. ápr. 18. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!