Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motort félős, gyáva ember...

Motort félős, gyáva ember minek vesz?

Figyelt kérdés

Ennek a csávónak egy Honda ADV350-es e van. Kérdeztem tőle mennyi a végsebessége?

Erre így megrándítja a vállát, hogy hát ő nem tudja mert 80-nál gyorsabban soha nem megy, annyival is csak ott ahol nagyon muszály!!! ÉS hogy ő általában 60-70-el közelekedik ahol csak tud, és hogy őt nem érdekli a sebesség, nem a motorozás miatt motorozik, hanem kellett egy olyan jármű amivel könnyen eljut bárhová ahol fotózni, videózni szeretne meg ahová terepfutásra megy meg túrázásra!

Szóval valami ilyen szánalmas álmodozó fotós, művészféle.

Hab a tortán hogy ezt társaságban adta elő több top 10-es nő között, hát komolyan mondom szinte én szégyelltem magam helyette!

Ilyen ember (férfinak nem nevezném) minek vesz motort???

Ez tipikus esete amikor pénze van motorra de töke már nincs hozzá!

2023. ápr. 17. 14:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ezt remélhetőleg csak viccből írtad...
2023. ápr. 17. 14:41
 12/24 anonim ***** válasza:

Szilágyi János rádióriporter mesélte egyszer, hogy az egyik barátja vett magának egy Jaguárt.

– Minek neked ilyen autó, aki 90-nél még soha életében nem ment gyorsabban?

– Janikán, a tudat, hogy akarnék…

2023. ápr. 17. 14:43
 13/24 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle! Pont ebben a stílusban ahogyan itt teszed.
2023. ápr. 17. 14:47
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Van aki meg passat kombival jár, de nincs is gyereke. 🤷‍♂️
2023. ápr. 17. 14:53
 15/24 nemaRendőrség ***** válasza:
100%

Azért ezt motornak nem nagyon hívnám (a gyártó sem teszi, nagy robogó néven árulják).

Elmondta hogy neki mire kell, eljutni A-ból B-be. Nem tudom milyen 10es nők lehettek ott, de az írásod alapján kicsit más kategória mint amiben én mozgok. Nálunk ez abszolút elfogadott. Kellett neki egy eszköz, megvette és használja

2023. ápr. 17. 15:31
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
A te életedet miben befolyásolja, hogy ő nem szeret száguldozni? Vagy miért fáj neked? Foglalkozz inkább a saját dolgoddal!
2023. ápr. 17. 16:10
 17/24 anonim ***** válasza:
80 teljesen jó, általában 90-nel lehet menni. Legalább könnyű kielőzni, ha még kevesebbel megy. Ugyan nő vagyok, de csak azért vettünk nekem autót, hogy melóba járjak vele. Persze jobb, ha hamarabb gyorsul, biztonságosabb.
2023. ápr. 17. 16:29
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező nyilván többszörösen is incel ebben a szituációban.

Nincs nője, és nincs pénze motorra.

Ezért a felhaborodas, mert úgy gondolja, ha ő birtokolja azt a motort, akkor a 10/10-es nők mind a lábai előtt hevernének... 😃

Nagyon szánalmas.

2023. ápr. 17. 16:31
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Engedjétek el. A kérdező pár havonta feldobja a "gyáva motoros" sztorit, mindig másként tálalva. Ne etessétek.
2023. ápr. 17. 16:52
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Inkább te vagy a szánalmas kérdező!!!

Szégyeld magad ha ilyen lúzer vagy és húzzad neki .

Ha kinyúlsz önként teszed, csak más ne sérüljön meg miattad.

Én se megyek max sebességgel soha.

2023. ápr. 17. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!