Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motort félős, gyáva ember...

Motort félős, gyáva ember minek vesz?

Figyelt kérdés

Ennek a csávónak egy Honda ADV350-es e van. Kérdeztem tőle mennyi a végsebessége?

Erre így megrándítja a vállát, hogy hát ő nem tudja mert 80-nál gyorsabban soha nem megy, annyival is csak ott ahol nagyon muszály!!! ÉS hogy ő általában 60-70-el közelekedik ahol csak tud, és hogy őt nem érdekli a sebesség, nem a motorozás miatt motorozik, hanem kellett egy olyan jármű amivel könnyen eljut bárhová ahol fotózni, videózni szeretne meg ahová terepfutásra megy meg túrázásra!

Szóval valami ilyen szánalmas álmodozó fotós, művészféle.

Hab a tortán hogy ezt társaságban adta elő több top 10-es nő között, hát komolyan mondom szinte én szégyelltem magam helyette!

Ilyen ember (férfinak nem nevezném) minek vesz motort???

Ez tipikus esete amikor pénze van motorra de töke már nincs hozzá!

2023. ápr. 17. 14:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Böff! És akkor most mi van? Ja, tudom. Vannak normálisak is kis hazánkban. Ezt akartad tudatni velünk, igaz.
2023. ápr. 17. 14:15
 2/24 A kérdező kommentje:
ja a legszánalmasabb és kínosabb hogy ott mindenki előtt miközben ott voltak azok a brutál jó nők is, így mondja hogy ő fél a sebességtől és mindig is félt. Szinte így büszkélkedett a gyávaságával!!!
2023. ápr. 17. 14:17
 3/24 A kérdező kommentje:

# 1

ez neked hol normális???

2023. ápr. 17. 14:18
 4/24 anonim ***** válasza:
87%
3. Nekem CSAK EZ a normális.
2023. ápr. 17. 14:19
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
A brutál jó nők egy motortól csak akkor ájulnak el, ha ribizlik. De abból is csak a selejt. A brutál jó nőknek minimum egy idősödő multimilliomos (pénze!) kell.
2023. ápr. 17. 14:21
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Neked tényleg ennyire unalmas az életed hogy ezért képes voltál kiírni egy kérdést? Hát nem mindegy neked hogy ő mennyivel megy?
2023. ápr. 17. 14:21
 7/24 A kérdező kommentje:

# 6

engem idegesít igen, aki ilyen félős vegyen egy nyomorult Piaggio 50.eset és pöfögjön azon, nevetséges az egész.

2023. ápr. 17. 14:23
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Baromi szánalmas ez a vergődésed. Semmi, de semmi közöd hozzá. Ha ezek alapján ítéled meg az embereket, kegyetlen nehéz lehet a környezetednek.
2023. ápr. 17. 14:25
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Van néhány paci a kocsimban, de nem sietek sehova. Gyáva vagyok?
2023. ápr. 17. 14:29
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
#10: Mivan bástya, egyik top 10-es nő sem ült le veled végül autóskártyázni? Utoljára alsó tagozatban volt téma ez a "mennyi a vége".
2023. ápr. 17. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!