Tenyleg van erre kereslet?
Figyelt kérdés
Tiktokon van ez a Domoszlai David aki autodiagnosztikaval foglalkozik!
Multkor mondta egy videoban,hogy o nem szerelget, csak diagnosztizal, ilyen letezik? 😳
2023. ápr. 15. 13:17
1/7 anonim válasza:
Manapság? Viccelsz? A mai autók nem Trabantok, a pontos hibamegállapításhoz diagnosztika szükséges, és szoftverfrissítés is.
2/7 anonim válasza:
Hát látod. Ha egy szerelő nem találja a hibát, akkor elviszik hozzá, kifizetnek egy vagyont a szaktudásáért, és ő megtalálja a hibát. Német prémiumoknál, amik bonyolultak bőven van rá kereslet, mert nagyon sok hibalehetőség van és általában ki is tudja fizetni a tulaj. Amire egy sima szerelőnek nincs ideje, ő megcsinálja, jó business.
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor vagjatok kire gondolok nem? En kovetem a csavot
2023. ápr. 15. 13:27
4/7 anonim válasza:
Nem vágjuk. De manapság minden szervizben így mennek a dolgok, elsőnek rádugják a laptopot.
5/7 anonim válasza:
még mindig olcsóbb hogy számítógépes diagnosztikával megállapítja a tényleges hibát, mint azok a szerelők akik kicseréltetik a fél kocsit, és talán jó lesz talán nem.
6/7 anonim válasza:
Pont ezt akartam írni mint az 5-ös.
Nagyon sok ilyen szerelő van, hogy jönnek azzal, hogy szerintük az a hiba. Kicserélik az alkatrészeket és a hiba nem oldódik meg és elköltöttél 100-200 ezret.
Dávid meg elég jó a diagnosztikában. Több helyről hallottam már, hogy olyan hibát megtalált amit 3 másik szerelő nem.
A stílusa olyan amilyen de a munkájával nincs baj. Árban nem olcsó, mert ha jól rémlik 28-30 ezer/óra.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen 30ezres dija van
2023. ápr. 16. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!