Mekkora kereslet van ezres sportmotorokra 200 lóerővel, ha meg is veszem buknék rajta emiatt?
Autót/motor nem befektetési eszköz.
Igen, buksz rajta, még ha rá sem ülsz.
Miért akarnál ezrest venni? 600-as KRESZ keretein belül sokkal jobban kimotorozható, sokkal jobban meg tudod közelíteni a motor határait, ami miatt sokkal élvezetesebb a legtöbb ember számára. Nekem a legélvezetesebb motorozásaim talán egy 125-ös supermotoval voltak, mivel akármikor ott tudtam lenni a határ mentén, ami hatalmas mosolyt csalt az arcomra, mindezt 70 km/h-nál.
Újonnan is, használtan is olcsóbb megvenni, olcsóbb fenntartani, kevésbé esik az ára egy 600-asnak. Ezres csak akkor praktikisabb, ha utassal akarsz gyakran túrázni, mivel 60-70 Nm helyett 100+. De ki akar sportmotorral gyakran túrázni, még inkább gyakran utassal túrázni?
Azt meg halkan jegyzem meg, hogy statisztika szerint kezdők, újrakezdők a legveszélyeztetetebb csoport, márpedig ha jól értem a sorok között, te az utóbbiban vagy. Nagyon gyakori, hogy középkorban járó férfiak "elővakarják" a fiók mélyéről a 20-as éveikben szerzett A-s kategóriát, majd miután már anyagilag megtehetik, vesznek egy monstrumot, amit valószínűleg soha a büdös életben nem fognak normálisan kimotorozni, majd 1 éven belül baleseteznek, rosszabb esetben belehalnak.
Úgyhogy csak óvatosan, kérlek. Hajrá, sok élvezetes km-t kívánok, akármit is választasz végül! :)
Egy tucatmotor nem lesz befektetés.
Max, ha minimális futással és bukás nélkül lerakod valahogy állagmegóvva vagy 20-25 évre.
" Jogsim van rá ".
Na ez ide nagyon kevés.
Ez a van jogsim talán egy 50-es robogónál jó, de ide már gyakorolni is kell.
" alig tudják ezeket kimotorozni akik meg megpróbálják többnyire csúnya vége is lesz "
Ez igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!