Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha egy parkolóházba behajtok...

Ha egy parkolóházba behajtok és elveszik a parkolójegy akkor kihajtáskor csak az elveszett jegy árát kell kifizetni vagy pluszban a parkolási díjat is?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 14. 16:37
 1/8 qkker1 ***** válasza:
5000 és 10000 Ft. között szokott lenni a fizetendő összeg, ha elhagyod a jegyet.
2023. ápr. 14. 17:30
 2/8 qkker1 ***** válasza:
Ki van írva minden parkoló/ház/ban a tarifa.
2023. ápr. 14. 17:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem ezt kérdeztem
2023. ápr. 14. 18:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az elveszett jegy árát szokták kérni de az általában 5-10 ezer között van.

Mást nem is tudnak kérni mivel nem tudják mennyit parkoltál.

2023. ápr. 14. 19:09
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó. És ahol van rendzámfelismerő kamera? Ott gondolom azért össze tudják kötni a rendszámot a parkolási idővel.

Igazából azért kérdezem mert ahol szoktam parkolni van 1-2 külföldi rendszámos kocsi és ott szoktak parkolni akár heteket is. És vajon ezzel játszák ki a rendszert hogy ne kelljen több hét parkoló díját kifizetniük?

2023. ápr. 14. 19:14
 6/8 qkker1 ***** válasza:

"Nem ezt kérdeztem"

Pedig pontosan a kérdésedre válaszoltam, arról nem tehetek, hogy szövegértelmezési problémád van!

2023. ápr. 14. 21:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Én még nem találkoztam olyannal ahol a rendszerfelismerő alapján kötöttek volna össze bármit.

Fix 5-10 ezer a bünti. Pont annyi, hogy ne érje meg minden nap elhagyni, mert 30*5-10 ezer már fájna.

2023. ápr. 15. 19:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Mindenhol más a szabályzat és a házirend. Van ahol elkérik még a parkolás díját is, de van ahol nem. Egyébként a megoldás a következő, szorosan mögéállsz egy kihajtónak és azonnal elindulsz ahogy ő is, és kint vagy.

Én volt amikor kórházba kerültem az Árkádból 5 hétre. Megyek a kocsiért, direkt mentem az irodára, azt mondják azt kell kifizetni amit a gép mutat. De kórházba voltam stb, nem lehetne valahogy máshogy megoldani.

Lemegyek az automata 250ezer Ft mutat... nyasgem. Kifele beálltam egy BMW seggébe és kimentem vele gyakorlatilag.

Hagyjuk már 250ezer...

2023. ápr. 20. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!