Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért áll le menet közben az...

Miért áll le menet közben az autó?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Adott egy 1998 Audi A4 B5 1.6 benzin AHL motorkódú. A probléma pedig az, hogy leáll menetközben illetve néha még inditáskor is, félreállok és újraindítom utánna jó egy darabig, illetve nagyobb gázadásra megtorpan és megy tovább 60-70 km/h között, nagyobb fordulatszámnál is bármelyik sebességfokozatban. Az ABS lámpa együtt világít a fékberendezés ellenőrző lámpával és sípol, fékfolyadékot ellenőriztük maximumnál van, lambdaszonda cserélve volt, mert arra is gyanakodtunk de elkezdte ugyanazt. Tankoltam bele amíg volt benne üzemanyag nem volt vele baj csak utánna mikor már kevesebb volt benne. Üzemanyag szűrővel vagy üzemanyag szivattyúra is lehet gyanakodni, de ez a két lámpa együttes kivillánása aggaszt engem. Szeretnék segítséget kérni mi lehet a probléma köszönöm előre is!

2023. ápr. 13. 20:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Audi 25 éves, sokat ne várj tőle.
2023. ápr. 13. 20:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Hasonló volt az én kocsimmal is ,még az előző gazdájánál. Leállt lámpánál, de simán indult. Akkor a főtengelyen és a vezérműtengelyen lévő jeladókat cserélték.
2023. ápr. 13. 21:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem légtömegmérő.
2023. ápr. 14. 08:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, hogy 25 éves és nem új autó de én így szeretem. Köszönöm az eddigi tanácsokat mindenképp ellenőrizni fogom, google-n kerestem de mindenhol mást írtak erről a hibárol. Esetleg egy hibakód olvasás segíthetne?
2023. ápr. 14. 08:43
 5/6 anonim ***** válasza:

#4 Hibakód nem biztos,nekem ment vele a szerelő, miközben rajt volt a gép,és akkor dobta a hibát, de csak több kilóméter után.

Az akkunál a biztosítékokat nézd még meg, ha vannak. Az szokott még kontaktos lenni.

2023. ápr. 14. 10:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Megoldódott, gyújtáskapcsoló volt a hibája!
2023. ápr. 29. 03:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!