Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Prius plus 2016 főfényszóró...

Prius plus 2016 főfényszóró izzó cseréjével kapcsolatos kérdés. Van e valakinek tapasztalata vagy szakmai tudása?

Figyelt kérdés
Kedves segítő. Van egy 2016-os Prius plus autónk, aminek kiégett a bal oldali főfényszóró led izzója és a szerelő 420 ezret mondott rá, mert nem tudja cserélni csak az egész fejét cserélni. Én ezt nem tudom elhinni, hogy egy középkategoriás autót így alakítanak ki. Valaki tudna erre valami okosságot vagy tapasztalatot? Köszönöm nagyon ha jön válasz

2023. ápr. 12. 22:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Sajnos én nem tudok segíteni, de ilyen évjáratú octaviáb is jó pár tízezer. Direkt így gyártják ezeket már, hogy minél többet lelehessen gombolni.
2023. ápr. 13. 13:33
 2/2 A kérdező kommentje:
De ez nagyon dúrva.... :/ nem akarom elhinni, hiszen egy égő cseréről van szó elméletileg
2023. ápr. 15. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!