Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Saját tapasztalatotok alapján...

Saját tapasztalatotok alapján Toyota Prius 3 esetén mit nézzek meg különösen autóvásárláskor?

Figyelt kérdés

Olyasmi érdekel, hogy pl. kiemelt rozsda gócpontok? Típushibák? Menüből kitallózható információk?

Megnéztem sok cikket neten, de több éves tapasztalati alapon szeretnék tőletek infót gyűjteni, nem újságíróktól.

2022. febr. 9. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

Van Prius-os facebook csoport, rengeteg taggal, szerintem ott tobbre mesz mint itt.

[link]

2022. febr. 9. 22:18
 2/6 anonim ***** válasza:
4%
Jól nézd meg hogy mekkora az autó és miután ki adsz érte annyi pénzt jól gondold át hogy meddig szeretnéd idegesíteni magad vele mielőtt felgyújtod a f.szba.
2022. febr. 10. 00:33
 3/6 anonim ***** válasza:
13%

Arra figyelj hogy semmiképp se írj alá adásvételit, meg lehetőleg pénzt se adj.

Tehát hogy ne vedd meg.

Másra nem kell figyelni.

2022. febr. 10. 09:13
 4/6 anonim ***** válasza:
84%
Mivel indokoljátok, hogy ne vegyen ilyet? A HSD talán a legjobb konstrukció, ami létezik manapság. Amennyire utánanéztem, van pár típushibája (inverter, vízpumpa), egyik se olyan, amit ne lehetne megoldani, esetleg olajfogyasztás, de rozsda ellen is lehet tenni. Szerintem kinézetre semmi gond nincs vele, nekem az nem tetszik, hogy nem előttem van a műszerfal. De szerintem is Priusos fórumon vagy csoportban érdemes jobban utánanézni.
2022. febr. 10. 10:04
 5/6 Beviz Elek ***** válasza:
91%

Nincs semmi baj a Priusokkal csak összetalálkozott két ratyitallér akik most egymás falloszát cirógatva élvezkednek és böfögik a hülyeségeket.

Mint már említették, a típus fb csoportjában érdemes érdeklődni, rákeresve vásárlási tanácsadót is fogsz találni tehát nagyon egyszerű dolgod van.

2022. febr. 10. 10:38
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Pont a ratyitallér ugat...
2022. febr. 10. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!