Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az alábbi autó ekkora futással...

Az alábbi autó ekkora futással jó vétel lehet? Vagy ez nem gond egy 4 évesnél?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt az autót néztem, de sok a km.

2023. ápr. 10. 17:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén az Audi kb ugyan úgy néz ki, mint a 2008-as, nekem pedig az enyhén szólva is régies. A Merci tervezői legalább újítanak a külsőn, én meg megveszem a 8 milliós autót és ugyan úgy néz ki mint a 2 milliós lelakott cigányfurgonok? Áhh.
2023. ápr. 10. 19:04
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát azért baromira nem ugyanúgy néz ki, volt már szerencsém az a4 összes generációjához, de legyen az, az ízlés relatív.
2023. ápr. 10. 19:13
 13/17 A kérdező kommentje:

Nem azt mondom, hogy nincs különbség, de kb Audi idegen szemnek(mint az enyém) egy kaptafa.

Aki többet mozog Audi vagy autós körökben az egyből látja. Én is látom, de nekem minimális.

Szemezgettem a régebben a VW-el, de árban ott van, mint ezek, de azért az árért nem "prémium" kategória. Ahogy a Superb-t is néztem, de az Passat szint alatt van, árban pedig szintén majd ott van. Bár javíts ki ha tévedek. Ezeket már régen néztem.

2023. ápr. 10. 19:25
 14/17 A kérdező kommentje:
Mármint én úgy tudom, hogy a vw-t mindig a prémium alá lövik be minőségre, Superb-t pedig a Passat alá, mert almárka vagy konszern vagy minek hívják.
2023. ápr. 10. 19:27
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Mit jelent az hogy cigány furgon? Az miért baj ha mi romák használunk egy autót? Kevesebbet ér miután beleultem? Alábbvalo vagyok mint egy fehér ember?
2023. ápr. 10. 21:55
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Úgy értette a srác, hogy a legtöbb roma olyan autóval jár, ami teljesen le van lakva.
2023. ápr. 10. 22:01
 17/17 anonim ***** válasza:
57%
Kuplung, kettőstömegű valószínű rottyon lehet, vagy hamarosan rottyon lesz, hiába pályás autó, azért elég nagy vasat kell megindítani annak a 122lónak.
2023. ápr. 11. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!