Mi a véleményetek a Kovács autóalkatrész oldalról miért ilyen olcsó?
Bárdi/Unixnál én még az élete nem tudtam semmit venni, mert ha nem vagy szerelő, horror áraik vannak.
A Kovács meg normál áron dolgozik, a Zsu, Kauffer és hasonlók árain. Szoktam én is nézegetni a Kovácsot. De ha valami minimálisa olcsóbb is lett volna, nem járok Szegeden, a szállítási költség már elvitte volna a kedvezményt. Arról nem is beszélve, hogy nem mindig tudom várni és fogadni a nap folyamán bármikor a futárt. Így nekem egyszerűbb helyben vásárolni. Ha garanciális, vagy egyéb probléma van, akkor is másnap visszaviszem a boltba, nem kell futárral küldözgetni. De ha szegedi lennék, akkor meg a Kovács érné meg jobban a leírt okok miatt. Szemben pl a Zsu-val.
Mert nem pakol rá annyi hasznot.. ( Unix a "testvére")
Szomszéd Bárdinál vett féktárcsát, ugyanabban a dobozban, a dobozon lévő cikkszám is egyezik:
Bárdi kedvezménnyel (nagy kegyesen) 13800, Kovács 7400.
Évek óta nála veszek mindent, szállítás OMV kútra, előre fizetve 1200-1600
Én is rendeltem már tőlük, és kb féle áron megjött a hátsófékgarnitúra mintha az Unixnál vettem volna, ráadásul 30 ezer forint felett még a postáért se kell fizetni. Ennek már cirka 5 éve. 4 liter Motul olaj is megjött 13 ezerért, Unixnál meg 20 ezer.
Mivel nem kell annyi alkalmazottat, járműparkot, és üzletet fenntartani ezért a költségeik is jóval alacsonyabbak mint a nagy alkatrészáruházaké. Ugyanez a Zsu.hu is
#8 Én tegnap a Zsu-nál voltam pont így. Rendeltem ATE fékszerelőpasztát,(kék) és dettő ugyanaz a paszta, két számon és árban volt.
#8, #9, a cikkszám végén ha minden igaz más betűjelzés van. Ugyan az az alkatrész, az utótag a beszállítót jelöli. Nem minden beszállítótól kapják ők sem feltétlenül ugyanazon az áron. Sőt, a szállítási határidő is eltérő lehet pont emiatt. Lehet hogy valamelyik beszállító egy órán belül küldi, vagy épp ott van nekik a polcon, de ha más beszállítótól kéred, ami esetleg olcsóbb is, attól csak rendelésre jön.
Tök ugyanaz az alkatrész, csak a beszállító nagyker más. De ez nem újdonság, évtizedek óta így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!