Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Renault 1.2 tce motorok...

A Renault 1.2 tce motorok mennyire megbízhatók? Főleg 2017 után.

Figyelt kérdés
2023. ápr. 9. 15:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Érdekes, ilyenkor előkerülnek a céges autók, nekem is ilyen van.

Na, majd ha esetleg egy dolgot is tudsz bizonyítani, akkor várom. De egyébként lokehtsz egy képet a céges autókról a kepfeltoltesre.

2023. ápr. 9. 17:12
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
#11 Anyádat lököm meg te istentelen primitív barom😂
2023. ápr. 9. 17:13
 13/21 anonim ***** válasza:
#10 Az omv maxxmotion az olyan szar?🫣
2023. ápr. 9. 17:14
 14/21 anonim ***** válasza:

Várjuk a képeket, mert még mindig csak azt látni, hogy egy hülye osztja a faxságait.

Én mondtam neked, bármelyik csoportban megtalálsz mindent infót, amire szükséged van.

De h már belengeted a céges autót, kérjük képeket egy gyakori felirattal egy papiron.

2023. ápr. 9. 17:18
 15/21 anonim ***** válasza:
#14 Nincs ilyen autóm te szerencsétlen, a cégnek van egy jópár…. én szerencsére megmenekültem ezek elől. Mindegyik hemzseg a minőségbeli hibáktól, a garancia meg nem érvényesíthető mert mindig van valami frappáns duma.
2023. ápr. 9. 17:25
 16/21 anonim ***** válasza:

Én pedig nagyon szívesen tudok discordon küldeni autókat, melyik bontásra váró, saját használatút, vagy pedig az eladott darabokról képet.

De a kedves kérdezőnek tudok küldeni csakis Renaultos szakember elérhetőségét is, kettőt is bármikor, akivel személyesen gyakran találkozunk.

Ha van további kérdésed vagy kivetnivalód, várom az üzenetedet és a többit discordon továbbítom 🙂

2023. ápr. 9. 17:34
 17/21 anonim ***** válasza:
Természetesen nem folynék bele ilyen hülyeségbe, ha nem csakis kizárólag Renault és Citroen körökben járnék és csakis Francia vagy pedig hdi motorral szerelt autóim lennének a hobbyjaim.
2023. ápr. 9. 17:36
 18/21 anonim ***** válasza:
65%
#17: a hdi-t miért keveres ide? köze nincs a tce-hez
2023. ápr. 9. 20:03
 19/21 anonim ***** válasza:
55%
#18 Azért mert berögzött franciás…
2023. ápr. 9. 20:32
 20/21 anonim ***** válasza:
53%

18# kérlek szépen azért, mert olyan dolgokat állít, amiről fingja nincs, csak olvasta valahol.

Én pedig szívesen megmutatom neki, hogy nem egy két francia Renault és HDI motoros autót láttam, használtam, tovább adtam, bontottam. Ezért tudom miről van szó egy cseppet.

És az, amikor egy fingjanincs róla fax osztja az észt már kiveri a biztosítékot.

Nem értem, ha valamivel nincs úgy amblokk nagy gond motorikusan, mi a faxért kell azt hazudni a másiknak hogy így xar, úgy xar.

Valószínűleg ha olyan vacak egy motor nem lenne benne egy Mercedesben.

Persze, egyik sem olyan jó, mint egy 1.6/2.0 CR TDI, kivéve talán a Nissan fejlesztésű 2.0 DCI, de a xartól elég messze van. Azért egy d4d motorra nyugodtan mondhatjuk h xar, vagy 1.2 htp de még lehetne sorolni 1.6 thp stb.. de az 1.33 tce és 1.5 dci pont nem tartozik ide.

2023. ápr. 9. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!