Szerintetek első évesnek melyik auto jobb confortosabb a 3 közül?
Van 3 auto amin gondolkodom de nem tudok dönteni hogy melyiket éri meg jobban fentartásra, meg jól is nézem ki stb
1 Audi a8 2012 3L tdi
2 BMW 730 2012 3L tdi
3 Audi a7 2013 3L tdi
Ti melyiket valasztanátok?
Próbáld ki mindegyiket és vegyed meg amelyik tetszik,mindegyikre a gatyádat rá fogod költeni.Bár az Audik 3000-es dízelje elég jó hírben van de minden más marha drága és rengeteg hibalehetőség van.
Kinézetre szerintem az A7 néz ki a legjobban de ez szubjektív,kényelemre kb hasonló lehet,belül talán a BMW jobb de sportosabbra van hangolva a futómű(nem tapasztalat csak ezt hallottam màsoktól)
Autó választásnál figyeljünk arra, hogy "első évesnek" vásárolják, és hogy "confortos" legyen.
Ennyit mára. 🤪
Mi az hogy első éves? Első éve van jogosítványod? Ez önmagában szerintem semmit nem jelent. Nem törvényszerű az az általánosítás, hogy az első autóját mindenki kivétel nélkül rommá töri.
Ford Mustang 4.6 V8 alá szerintem ne add! :D
Bármelyik bajod lesz, nem lesz komfortos a.szervizbe hordani, ezek ebben a korban már igencsak zsebbenyulós gyakran szervizbe vágyó autók.
Értem én, hogy már szarér hugyér hozzádvágják, ez nem véletlen, hogy egy 10 éves ilyen annyiba kerül, mint egy 5 éves kompakt.
Elsőre inkabb olyat vegyél, amit használni tudsz, mikor szükség van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!