Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezen más is felhúzná magát,...

Ezen más is felhúzná magát, vagy csak "gyerekcsíny"?

Figyelt kérdés

Van egy 2001-es Impreza WRX-em amit csak nyáron illetve jó időben használok.

A héten vettem elő amikor napos idő volt, és az utcán parkoltam vele merőleges a kapum előtt állt orral a kapunak.

Kint dolgoztam a kertben, és 3 kb 8-10 év körüli gyerek rollerezett az utcában (lakó-pihenő övezet, így ez nem ritka jelenség)

Láttam, hogy nézik a kocsit, meg ott körülötte ugratgattak, de az úttesten tehát nem éreztem hogy veszélyeztetik, bár azért oda-oda néztem sokszor.

Este beálltam a garázsba, és amikor csuktam be a kaput akkor láttam, hogy a kipufogóba bele van dobva egy elektromos cigi, valami ilyesmi: [link]

Viseltes volt, valószínű az utcáról szedték össze.

Igazából nagyon felhúzott akkor, eleve az hogy voltak ennyire pofátlanok, hogy látták, hogy kint vagyok a kertben és így is megmerték csinálni, sőt nyilván az hogy figyelték mikor nem nézek oda, meg hogy mi volt vele a cél...nem igazán tud kárt okozni a kocsiban, de gondolom ők ezt nem tudták, szóval az lehetett a céljuk, hogy mekkora poén lesz ha esetleg tönkreteszik vele az autót?

Vagy csak az, hogy egy kályhacső méretű kipufogó, belefér ez a szar, mit csináljunk, dobjuk bele?

Nem tudom mi volt a cél, ártatlan gyerekcsíny, vagy rosszindulat?

2023. ápr. 8. 10:55
 1/4 anonim ***** válasza:
68%

8-10 éves még nem rongál szándékosan annyira szerintem.. az a 10-15 éves korosztályra jellemző..

Mondjuk ha meglátnék hasonlót a saját kocsimmal kapcsolatban, azért nevelési célzattal lehet lebasznék neki egy akkora taslit hogy egy hétig ki-be rámolna a szekrénybe..

2023. ápr. 8. 11:08
 2/4 anonim ***** válasza:
75%

Gyerekcsíny.

De azért ha rajtakapnám, én is feldugnám ugyanazt az ő kipufogójába, aztán meglátjuk, kinek fáj jobban.

2023. ápr. 8. 11:22
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
jó dolog a hangos autó sokan kedvelik biztosan ők is
2023. ápr. 8. 15:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg a szüleieket. Viccen kívül, tényleg.

Egyébként szerintem gyerekcsíny, de attól mér rohadtul nem kellene

2023. ápr. 8. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!