Vissza lehet vinni kereskedőhöz az autót egy olyan hiba miatt,amit az én hibàmból nem vettem észre,mert nem próbàltam ki?
Figyelt kérdés
tudom hogy az én hibàm,hiàba írkàljàtok majd hogy hogy lehetek ilyen hülye hogy îgy veszek autót,ez màr nem fog érdekelni. így visszavihetem neki,hogy figyelj azért ez nem volt korrekt hogy ezt nem említetted, vagy felesleges vele kínlódni,mert csak arra van garancia,ami a megvètel utàn jött elő,ès a vevő hibàja hogy nem vette észre vàsárlásnàl?2023. ápr. 7. 21:59
11/16 A kérdező kommentje:
csak ezzel az a baj,hogy amit szemrevételezés soràn észre lehet venni,arra nincs szavatosság,legalàbbis ezt mondta a becsületesnepper. azért gondoltam arra,hogy megmondani neki,hogy legalább annyi korrektség legyen benne,hogy normális áron beszàmítja egy másik kocsiba,és akkor nem csinàlok ügyet,bàr valószínű úgy se lenne belőle semmi.
2023. ápr. 8. 08:14
12/16 anonim válasza:
11: ja, hogy nem próbáltál ki valamit, és az nem ment? Akkor el fog hajtani, mert a te hanyagságod. Tanulópénz neked. Ennyi.
13/16 A kérdező kommentje:
jó hogy elolvasod amúgy amihez hozzászólsz…
2023. ápr. 8. 08:51
14/16 anonim válasza:
Természetesen megpróbálhatod, mert sok kereskedő félti már a jóhírnevét. Viszont ha te kipróbálhattad volna, csak nem tetted, akkor a jog nem segít, tényleg csak a kereskedő vásárlóbarát hozzáállásában bízhatsz.
15/16 A kérdező kommentje:
tudom hogy az én hibám,nem is hibàztatnàm miatta. azon gondolkozom,hogy ha találok nàla egy másik autót ami tetszik,akkor valahogy megbeszélni,hogy számítsa be nekem normálisabb àron,nem kell a teljes vételàrért amiért vettem tőle,de mondjuk ne is 300 ezerrel kevesebbért,és egy màsikat venni,akàr ràfizetéssel,de nyílvàn vinnék magammal szerelőt màr.
2023. ápr. 10. 01:54
16/16 anonim válasza:
Értelmetlenek a kérdéseid. Ahány kereskedő, annyiféle, itt senki nem tudja megmondja, hogy a konkrét kereskedő hogyan fog reagálni, mert emberfüggő, hogy normálisabb figura-e vagy kizsigerelő nepper.
Menj vissza hozzá, beszélj vele, és kiderül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!