Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Váltóhibás autót mennyivel...

Váltóhibás autót mennyivel olcsóbban lehet eladni mint a piaci ára?

Figyelt kérdés
pl 1 millió forint az autó piaci ára.a váltója hibás.így mennyivel csökkenhet az ára?pl 700-800 ezer?
2023. ápr. 7. 20:59
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
utàna néztem,60-70 ért lehet hozzà bontott vàltót venni,a mukadîj ami dràgàbb,de talàltam egy embert,aki bont is,plusz 60-ért kicseréli. szerintem felrakom majd 1 millió körül,és nyílvàn leíom a hirdetésben,hogy alkuképes az àr a vàltóra tekintettel. de ha 700 ért rakom fel,akkor meg abból akarnak alkudni
2023. ápr. 7. 21:37
 12/24 A kérdező kommentje:
vagy még az is lehet,hogy előbb elviszem szervízbe,és ha nem nagy összegből meg lehet csinàlni,akkor úgy próbàlom meg utàna eladni,hogy màr jó.
2023. ápr. 7. 21:39
 13/24 anonim ***** válasza:
74%
Ne a bontott váltót vedd alapnak, hanem a váltófelújítást. A bontott egy lutri, beszerelteted, ha szar, akkor mégegyszer ugyanannyi egy másik és az sem biztos hogy jó. 600-ért rakd fel és alkudhatnak.
2023. ápr. 7. 21:41
 14/24 A kérdező kommentje:
mindegy,kàr volt ezt a kérdést kiírni. 600-ért biztos nem rakom fel,hiàba kell foglalkozni a vàltóval,akkor is nevetséges àr annyiért
2023. ápr. 7. 21:45
 15/24 anonim ***** válasza:
96%
Ha valaki bármilyen hibával autót vesz, azt nem azért teszi, mert annyival olcsóbban megkapja, mint amennyit várhatóan rá kell költeni. Hanem mert sokkal olcsóbban megkapja. Ha pedig valaki hibás autót árul, akkor azért teszi, mert attól tart, többe kerül a javítása, mint amivel csökkenti az értékét a hiba.
2023. ápr. 7. 21:47
 16/24 anonim ***** válasza:
600-ért nem eladni, hát ha az udvaron áll, akkor meg 0 forintot hoz a konyhára, nem feltétlen jobb.
2023. ápr. 7. 22:04
 17/24 anonim ***** válasza:
66%
#17 Tény, hogy a japán váltók jobbak és többet bírnak, mint az összes többi. A kérdésed egy példa erre. Hogy lehet hogy nekem sosem volt váltóhibásak az autóim és mind japán volt? Viszont sok német/francia autón problémák vannak még a váltókkal is. Mondjuk én karbantartom az autóimat. Nem gond, csak akkor csináltasd meg vagy add el normál áron. Ha máskor nem akarsz ilyen problémákat vegyél japán autót.
2023. ápr. 7. 22:23
 18/24 anonim ***** válasza:
5kilónál én nem adnék többet érte az biztos. Azt írod, hogy 1est 2est nem veszi be néha--- egy piros lámpánál magyarul lehet el sem tud a vásárló indulni, ez innentől tréler. Egy normális váltószerelő 2ftért sosem javított, aki tudja meg érti is, hogy mit csinál. Ha meg az eladó szerint olcsón meg lehet csinálni, akkor meg miért nem csináltatta meg.
2023. ápr. 8. 07:10
 19/24 A kérdező kommentje:
làtom te is csak az észt osztani tudod,de fogalmad sincs semmiről. az egyest gond nèlkül beveszi,és a többi fokozatot is,egyedül amikor egyből kettesbe van lehúzva,akkor akad egyet a vàltó. de attól mèg beveszi a kettest is
2023. ápr. 8. 07:24
 20/24 anonim ***** válasza:

Hibás automataváltó, olcsó kategóriás autóban.

Ha elakarod valóban adni és valóban nincs nagy gond vele, akkor érdemesebb megjavítani és utána eladni.

Gyakorlatilag egy milliós autónál a váltó hiba félig gazdasági totálkár.

Aki millioért akar autót venni az pont azért veszi, mert drágábbat nem tud.

Ergo eladni sem lesz egyszerű, orulhetsz ha bontásra megveszi valaki 200-300 ezerért.

2023. ápr. 8. 07:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!