Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha készletről vasarolok autót...

Ha készletről vasarolok autót azt mennyi idő alatt kapom kézhez?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 7. 07:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
76%

Nem fogod tudni rögtön elhozni, hiszen helyben nem tudják azonnal a nevedre kiállítani a forgalmit. Nem is biztos, hogy egyáltalán már forgalomba van helyezve, van rajta rendszám...

Én rendelésre vettem autót. De miután megérkezett a szalonban, onnantól kezdve 1,5-2 hét volt, hogy elhozhattam. Ez alatt intézik a rendszámot, forgalmit és leműszakiztatják. Neked csak biztosítást kell rá kötni.

2023. ápr. 7. 11:28
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, ezt miért nem tőlük kérdezed meg???? Ha van rendszáma, akkor pár nap, ha nincs akkor hosszabb idő. De ők pontosan meg tudják mondani
2023. ápr. 7. 14:32
 13/13 anonim ***** válasza:

A 2 hetes vagyok.

En is daciat vettem, joggert.

Kb 1 hetrol volt szo de elcsuszott vmiert.

Egyebkent nekem tartottak kb 2 heten at a kocsit foglalo nelkul. Valaki megvette volna, de nem adtak el neki. Nekem varni kellett nagycsalados tamogatasra meg hitelbiralatra. Jofejek voltak.

Gyongyosi szervizt amugy sokan ajanljak facebook csoportbol, szerviz oldalrol legalabbis. Szalon oldalrol nem tudom, en Fotra jarok. (Az meg egy korrekt hely)

2023. ápr. 7. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!