Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit stresszeltetek az...

Mennyit stresszeltetek az autóvásárláson?

Figyelt kérdés
1 hónapja vettem meg az első használtautóm,és előjött rajta 1-2 hiba,amit vásárláskor nem vettem észre.Nem olyan hatalmas hibák,de eléggé elvette a kedvem.Napok óta egésznap azon kattogok,hogy hogyan tudnék a lehető legkevesebb bukással átülni egy másikba,milyet vegyek helyette,stb.aludni is alig tudok,mert állandóan ezen kattogok. elgondolkoztam,hogy elnézek egy csomó embert,akik csak használati tárgyként tekintenek az autójukra.nem érdekli őket hogy mi rossz rajta,meg hogy hogy néz ki,csak vigye el őket a-ból b-be.lehet hogy csak én stresszelem túl,és így kellene hozzáállni? ti is így éreztetek egy rosszul sikerült használtautó vásárlás után?
2023. ápr. 7. 01:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát ha átsem nézetted, akkor mit vársz? Ránézésre a legtöbb ember is egészségesnek tűnik....
2023. ápr. 7. 13:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Mit vettél? Mennyiért vetted?
2023. ápr. 7. 16:58
 13/13 anonim ***** válasza:

LoL

A használt autó vásárlás ilyen. Ha ennyitől nem tudsz aludni, akkor vegyél új autót, arra garancia van.

2023. ápr. 7. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!