Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit stresszeltetek az...

Mennyit stresszeltetek az autóvásárláson?

Figyelt kérdés
1 hónapja vettem meg az első használtautóm,és előjött rajta 1-2 hiba,amit vásárláskor nem vettem észre.Nem olyan hatalmas hibák,de eléggé elvette a kedvem.Napok óta egésznap azon kattogok,hogy hogyan tudnék a lehető legkevesebb bukással átülni egy másikba,milyet vegyek helyette,stb.aludni is alig tudok,mert állandóan ezen kattogok. elgondolkoztam,hogy elnézek egy csomó embert,akik csak használati tárgyként tekintenek az autójukra.nem érdekli őket hogy mi rossz rajta,meg hogy hogy néz ki,csak vigye el őket a-ból b-be.lehet hogy csak én stresszelem túl,és így kellene hozzáállni? ti is így éreztetek egy rosszul sikerült használtautó vásárlás után?
2023. ápr. 7. 01:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan azért kidobnád, mert javítani kell rajta valamit? Akármit veszel használtan, az mind ilyen lesz.
2023. ápr. 7. 02:11
 2/13 A kérdező kommentje:
nem kidobnám,hanem lecserélném,és az igazatmegvallva nem is tetszik annyira.
2023. ápr. 7. 02:13
 3/13 anonim ***** válasza:
Nálunk falun ezt hívják kidobásnak, mert súlyos pénzeket buksz vele.
2023. ápr. 7. 02:21
 4/13 anonim ***** válasza:

"elnézek egy csomó embert,akik csak használati tárgyként tekintenek az autójukra"

Ebben a történetben kizárólag te vagy az, aki használati tárgyként tekint az autóra. Jaj van egy kis problémája, rögtön szabaduljunk is meg tőle. Akinek nem csak egy használati tárgy, az megcsinálja.

Amúgy nem vágom mi a kérdés. Most csak panaszkodsz vagy szeretnél segítséget valamiben?

2023. ápr. 7. 05:40
 5/13 anonim ***** válasza:
10%

"1 hónapja vettem meg az első használtautóm,és előjött rajta 1-2 hiba,amit vásárláskor nem vettem észre"

Szakemberrel átnézetted előtte? Van egy csomó autóvizsgáló. Ha nem nézetted át, akkor ez volt az első hibád.

2023. ápr. 7. 05:49
 6/13 anonim ***** válasza:
Hagyjátok mert lúzer a gyerek.
2023. ápr. 7. 05:51
 7/13 anonim ***** válasza:

Használt autónál ez mindig így van, hogy hamar előjönnek a hibàk.

Amúgy, gondold meg a cserét, mert az átíratások költségét, soha senki nem téríti meg neked.

Pl. a 2. autó átíratása, + lehet a mostanit bukással adod el + drágábbat akarsz 2. autónak gyorsan több százezer Ft összejöhet.

2023. ápr. 7. 05:59
 8/13 anonim ***** válasza:
Hívj helyszíni autóátvizsgálót, szánd rá azt a pénzt, megéri.
2023. ápr. 7. 06:21
 9/13 anonim ***** válasza:
Semennyit se, tudtam hogy mindene szar, projectnek vettem, értek így is meglepetések, de vállat rándítottam, megcsináltam mindent, boldogan gurulgatok vele azóta is. :)
2023. ápr. 7. 09:35
 10/13 anonim ***** válasza:
Jaj let me guess, te vagy az akinek hangos a kocsija és ez zavarja mert lakásban lakik? :D
2023. ápr. 7. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!