Miért ràngathat az autó?
Figyelt kérdés
ma reggel vettem észre,hogy olyan,mint ha másabb lenne az autó hangja alapjàraton. elindultam,és úgy éreztem,mint ha kicsit “darabosan” menne az autó. alig tudom megîtélni hogy most tényleg ràngat-e vagy sem,de az összes sebességben éreztem ezt,kisebb és nagyobb fordulaton is. megilyedtem,hogy lehet hogy a turbo halt meg,és nyomtam egy kicsit nagyobb gàzt,de a gyorsulàsban nem éreztem nagyon külömbséget,furcsa hangot sem hallottam menet közben. 1.8t motor,auq motorkód. van valami tippetek hogy mi lehet?mielőbb el fogom vinni szerelőhöz,de a héten màr biztos nem tudom. ja,azt kifelejetettem,hogy hibakódlàmpa az nem ég a műszerfalon.2023. ápr. 6. 07:34
1/8 anonim válasza:
A varázsgömb szerint ma reggel hideg volt.
A varázsgömb szerint nem tudod megállapítani magad sem, hogy van probléma vagy nincs.
A varázsgömb szerint interneten nem lehet autót szerelni.
A varázsgömb szerint nem feltétlenül jelenik meg hibakód a műszerfalon, de attól lehet valami.
A varázsgömb azt is mondta, hogy vegyél te is egyet.
2/8 anonim válasza:
Komolyan, mégis mit vársz, így interneten keresztül mit fogunk tudni segíteni? 1000 dolog okozhatja, azzal, hogy mi elkezdünk itt tippelgetni, semmire nem fogsz menni.
3/8 anonim válasza:
Ugyanígy jártam, csak telefonon beszéltem az autószerelővel és azt mondta, hogy a hideg. És tényleg. A fagyálló is eresztett, lehet az is probléma volt.
4/8 A kérdező kommentje:
3-as,köszönöm az értelmes vàlaszt.
2023. ápr. 6. 13:49
5/8 anonim válasza:
Pont a 3. írt a legnagyobb baromságot.
Ha ereszti a fagyállót akkor miért rángatna???
Meg azért mert hideg.
6/8 A kérdező kommentje:
5-ös,akkor írd be,hogy miért rángathat az autó. benne van a lehetséges dolgokba a hideg is…
2023. ápr. 6. 15:15
7/8 anonim válasza:
Ha így lenne akkor minden autónak rángatni kellene a hidegben.
Próbáld meg elvinni egy szervizbe hogy kiolvassák.
8/8 A kérdező kommentje:
na most mentem vele,és most nem volt semmi baja.nem tudom mi lehetett ez reggel
2023. ápr. 6. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!