Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől rángathat az, autó?

Mitől rángathat az, autó?

Figyelt kérdés
Van egy 98as suzukim, most vettem az autót és használtam 1-2 hétig semmi baj nem volt vele aztán kB 1 hétig állt az autó az udvaron. Tegnap viszont menet közben gyengéden elkezdett rángatni és nem is úgy gyorsult az autó mint szokott. Néha néha amikor lepadlozom megindul de nem úgy megy mint előtte. Gyertya baja lehet vagy valami más? Alapjáraton szépen jár

2020. dec. 27. 11:14
 1/4 anonim ***** válasza:
megcsináltad az olaj, szürő, légszürő cserét, illetve vezérlés? ezek kötelezőek kvázi ha hossző távra tervezel
2020. dec. 27. 13:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem kihagy az egyik henger. Gyertyákat lesd meg.
2020. dec. 28. 16:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem anno váltáskor rángatott, nem én kuplungoltam bénán hanem gyújtótrafót kellett cserélni. Hibakód olvasóval derült ki márkaszervízben.
2021. jan. 4. 00:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Ki derült a hiba, állítólag a suzukinak betegsége hogy a gyújtás elosztó fedél megreped egy picit és bepárásodik, 4000 ezer forintos hiba ha esetleg valakinek ilyen gondja van akkor arra is nézzen rá
2021. jan. 14. 05:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!