Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy működik az autóbeszàmîtás...

Hogy működik az autóbeszàmîtásos vásàrlás?

Figyelt kérdés
1 hónapja vettem egy autót egy kereskedőtől,és meg szeretném tőle kérdezni,hogy be tudnà e szàmítani amit vettem tőle egy másik kocsi àràba. ha összejönne ez az üzlet,akkor pl a negyedéves biztosítást azt bukom?vagy úgymond àt lehet ruházni egy màsik kocsira?vagy akkor kàrba vész az a pénz?egyébként mennyire jellemző,hogy egy kereskedő újra beszàmítja amit màr eladott?gondolom azért kevesebbért szàmolja be bőven. pl 1 millióért vettem tőle,akkor kb mire lehet szàmítani?
2023. ápr. 5. 20:12
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
meg amit még elfelejtettem a kérdésben leírni,hogy hogy dobnàtok ezt fel a kereskedőnek?
2023. ápr. 5. 20:16
 2/28 anonim ***** válasza:
A biztosítás időarányos részét visszautalja a biztosító a számládra. Ha 1 millióért vetted a kereskedőtől, akkor szerintem olyan 6-700 ezerre számíthatsz beszámításra, de beszámítja.
2023. ápr. 5. 20:18
 3/28 anonim ***** válasza:
#1 Úgy hogy mennyiért számítaná be az autót, amit vettél tőle. Nem kell túlgondolni.
2023. ápr. 5. 20:19
 4/28 A kérdező kommentje:
köszönöm a vàlaszokat,megpróbàlom. amit most hirdet autó,az 1m950 ezer. amit vettem tőle,azt 940 ezerért hirdette,és 40 ezret alkudtam,nem mertem nagyon többet mondani,ismerősöm szerint mondanom kellet volna 800 ezret,és a 2 között megegyezni. szerintetek mennyire menne bele egy olyan alkuba,hogy beszàmítja az autómat,és adok neki 1m kp-t. vagy ezt keveselni fogja szerintetek?
2023. ápr. 5. 20:28
 5/28 anonim ***** válasza:
Minél kevesebbet mondj, mert annál kevesebbre fogja azt mondani hogy ok, legyen. Ha pl. ott indítasz, hogy 1 milliót ráfizetsz, akkor mondja, hogy áá nem, az kevés, legyen 1 millió 200 ezer. Nem tudsz erre mit mondani ok. Ha viszont azt mondod 800 ezret ráfizetek, akkor ugyanúgy áá, nem, csak mondjuk 1 millió lesz a vége. Érted mire akarok kilyukadni? De azért túl keveset sem szabad mondani, mert akkor azt hiszi komolytalan vagy és elhajt. Meg kell találni az arany középutat. Szerintem az a 800 ezer.
2023. ápr. 5. 21:12
 6/28 A kérdező kommentje:
persze értem,ez olyan,mint amikor én csak a 40 ezret mertem lealkudni az àrból.mindegy holnap felhívom,aztàn megkérdezem. valami tanàcsot tudnàl még adni,hogy ne húzzanak le minél jobban?így is úgy is bukóba jönnék ki,mert 1m 40 ezret fizettem a kereskedőnek àtírással együtt,plusz ràköltöttem 220 ezret,úgyhogy mondjuk úgy hogy 1m3-ba van az autó eddig…
2023. ápr. 5. 21:21
 7/28 anonim ***** válasza:
Alapos átvizsgálás szerelővel az új autódra. Nagy buktatók vannak egy autónál. De hát ha neked nem felel meg a mostani és van pénzed újra akkor hajrá. Csak tudd, hogy ugyanolyan lutri mint a mostani. Akár motorral is lehetnek gondok, az meg nem 220 ezer lesz.
2023. ápr. 5. 21:24
 8/28 A kérdező kommentje:
még egy olyan kérdésem lenne,hogy szerintetek milyen dolog messengeren ràírni?tudom hogy az egy privàt dolog,de sajnos telefonfóbiás vagyok,és nagyon izgulok telefonban. bàr îgy hogy màr beszèltem vele,így màr könnyebb lenne valószínű,de az a baj,hogy telefonban nagyon összesuedetlen vagyok az izgalomtól,és össze vissza beszélek,ha ciki ha nem,sajnos ez van.
2023. ápr. 5. 21:27
 9/28 A kérdező kommentje:
tudom 7-es,igazàból ezzel szerencsére nincsenek olyan nagy gondok,egy vezérlést meg olajat cseréltettem rajta,az volt 220. az a baj,hogy elkapkodtam az autóvàsàrlást,mert màr nyaggadtak hogy vegyek autót,és pont most làttam meg nàla egy olyan típust, amit nagyon szerettem volna venni,de elég ritka.
2023. ápr. 5. 21:29
 10/28 anonim ***** válasza:
Írhatsz is nyugodtan. De jól gondold át, hogy tényleg le akarod-e cserélni, mert nem olcsó lecserélni egy ismeretlen előéletú autóra, egy jó, működőt.
2023. ápr. 5. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!