Egy ilyen E30 M3 mennyit érhet?
Az egyik barátomék garázsában áll egy fehér E30 M3.
Nem gazdagok, csak az apja 95-ben vette törötten, és akkor még autószerelő/karosszérialakatos volt és megcsinálta magának.
Amit meg nem lehetett megcsinálni azt megvette hozzá mert akkor még volt hozzá minden "elérhető áron" (mondta hogy akkor sem volt olcsó, de most megfizethetetlen)
Soha nem láttam még élőben E30 M3-at, Recaro combtámaszos ülések vannak benne, a motorblokkon is rajta van a BMW M Power felirat, optikailag is az, és kis spoiler is van rajta, teljesen rozsdamentes, az alja olyan mintha most rakták volna össze. (a futómű csillog)
1995 óta kb 15 ezer km-t ment, óra szerint 97 ezer van benne.
(német volt, 92-ben került Magyarországra)
2 évente viszi vizsgázni, aztán többnyire kivonja a forgalomból, nyáron is csak ritkán megy vele.
F-es rendszám van rajta, elvileg nem lehet OT vagy nem lenne egyszerű, de azt mondta hogy nem is akarná mert bonyodalmas lenne.
Valami olyasmit mondott, hogy nem minden alkatrésze gyári és ez a gond.
Nem akarja eladni, nem azért kérdezem, csak pusztán kíváncsi vagyok rá.
Laikus szemmel szerintem nagyon egybe van az egész kocsi.
Szerinte 20 milliót érhet most, de nem tudja meg nem is érdekli mert az majd az örökösök dolga lesz hogyha eladják, ő nem fogja.

Felmész a mobile.de-re és pislogsz.
Brutálsokért mennek, a kabrió meg pláne!

Az a baj ilyen régi kocsiknál hogy nagy a szórás:
-ha minden gyári és minden patika akkor aranyáron mérik
-ha éppen hogy összekókányolták akkor max alkatrésznek vagy fémhulladéknak jó.

És sok autó van ami már tyúkól állapotban is milliókért megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!