Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy Honda civic 1999 tuningolá...

Egy Honda civic 1999 tuningolása előtt állok mit lehet s mit nem?

Figyelt kérdés
nem vagyok tisztában a jogszabályokkal és az lenne a kérdésem hogy mit szabad és mit nem most el fogok írni példákat de az átlagban mit szoktak tuningolni ami legális vagy bármivel lehet bizonyítani hogy megfelelő műszaki állapotban van
2023. ápr. 4. 21:58
 1/4 anonim ***** válasza:
48%

Te most azt se tudod hogy mi az a tuningolás és azt se hogy mit lehet.

Még rágódj rajta egy darabig.

2023. ápr. 5. 06:18
 2/4 anonim ***** válasza:
48%
Ami az underground 2ben van az minden legális, különben nem lett volna benne.
2023. ápr. 5. 06:20
 3/4 A kérdező kommentje:
1. valaszolo helyesen megfejtetted hogy nem tudom hogy mit nem lehet de elotte ertelmezni is tanulj meg pont ezert tettem fel a kerdest mert nem tudom h mit lehet es mit nem
2023. ápr. 5. 07:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Hivatalosan Magyarországon csak úgy lehet tuningolni közúti közlekedésben résztvevő autót, ha azt a NKH jóváhagyja.

Amikért jó esetben nem szól a hatóság:

- direktszűrő (egyébként úgy önmagában semmi + teljesítményt nem ad, sőt...)

- szolid spoiler

- szolid ültetés

- 1-2 collal nagyobb felni, picit szélesebb gumi

Amit még a '99-es Civicnél úgymond megtudsz tenni, az a szívótuning, mert nem nagyon tudják utcán leellenőrizni, csak ha padra állítják a kocsit. Ott ha kijön, hogy az autód 10-20-50le-vel erősebb a gyári értéknél, akkor bukta. Engedély nélküli átalakítás, adócsalás.

Ha turbósítasz, akkor az pedig már közúti ellenőrzésnél is lebuktathat.

2023. ápr. 5. 12:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!