Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » GS500F 25kW okozhat gondot?

GS500F 25kW okozhat gondot?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki sikerül vennem egy suzuki gs500F-et ami ugye 35kW de a forgalmiban 25kW van írva, okozhat ez gondot egy esetleges igazoltatásnál? Bele kötnének a rendőrök, mivel nyilván az a rendőr aki tudja, hogy ez nem 25kW az azt is tudja, hogy 35, tehát ugyanaz a kategória végsősoron?

2023. ápr. 3. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen.
2023. ápr. 3. 21:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Annyiban nem okoz gondot, hogy ha van A2 vagy A jogsid, akkor nem leszel azzal a bűncselekménnyel megvádolva, hogy jogosítvány nélkül vezetsz, de megnézném azt a vizsgáztatót, aki kétévente így engedi át műszakin. Egyébként eredetvizsgán a motorkód alapján úgyis megmondják, hogy 35kW, és amikor átíratod, a jó értéknek kéne a forgalmiba bekerülnie.
2023. ápr. 3. 23:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Tehát eredetvizsgán a papíron rajta lesz, hogy 35kW és átírásnál egyből átírják azt nekem?
2023. ápr. 4. 08:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Elvileg igen. De sokkal egyszerűbb lenne megkérdezni vásárláskor a tulajt, hogy mégis hogyan lett 25kW az a 35kW, mert olyat már hallottam, hogy véletlenül eredetvizsgán a lóerőt írták a kW helyére, olyat is hallottam nyilván, hogy csalnak kategóriákkal, ahogy csak lehet, de hogy kategórián belül ilyen elírás miért van, az jó kérdés, tekintve, hogy a fenntartáshoz képest a kötelező és a teljesítményadó úgyis aprópénz.
2023. ápr. 4. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!