Ha sima akkumulátor kerül egy start stop rendszerű AGM akkumulátoros autóba az okozhat bajt vagy csak letilt egy két dolgot az autó?
Figyelt kérdés
2023. márc. 7. 13:55
1/12 anonim válasza:
Nem okoz gondot csak hamar lemerül. A modernebb kocsikba olyan akksi kell ami bírja az erőteljes merítést majd töltést.
2/12 anonim válasza:
Elvileg kicsinálhatja az akksit.
4/12 anonim válasza:
Autoban nem, az akksit viszont rottyra teszi 1 év alatt akár...
5/12 anonim válasza:
Jóval kevesebb ideig fogja bírni mint a belevaló.
6/12 nemaRendőrség válasza:
Start stoppos autót elvittünk átviszgáltatni, a tulaj mondta hogy aksit nem kell nézni, azt egy éve rakatott bele.
Azért megnézték a szerelők, azt mondta a diagnosztika hogy "replace, critical".
Sima aksit vettek bele...
A kocsit végül nem vettük meg, de tanulság hogy azt kell venni amit a gyár előír
7/12 A kérdező kommentje:
6/
De gondolom nem az aksi miatt nem vettétek meg,mert ha kárt nem okoz az aránylag kisebb tétel mint valami komolyabb gond.
2023. márc. 7. 18:22
8/12 A kérdező kommentje:
Én is úgy vettem,hogy a tulaj ilyet rakott bele [link]
De majd akkor szerzek másikat.
2023. márc. 7. 18:25
9/12 anonim válasza:
Ha nem használod a start stopot akkor nem kell AGM. Ha használod akkor eszedbe se jusson hagyományosat tenni bele, fél év alatt kinyírja.
10/12 A kérdező kommentje:
Nem használom a start stopot mindig kikapcsolom.Viszont aszt olvastam ha az akkumulátor gyengébb akkor automatikusan nem használja az autó a start stopot sőt ha AGM akkumulátor is van benne és a motorra nézve káros lehet az automatikus leállítás még ha AGM akkumulátor is van az autóban akkor az autó nem engedélyezi a start stop rendszert.
2023. márc. 7. 18:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!